lefterhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Επειδη με εκνευριζε το οτι δεν μπορεις να κανεις export πολλα queries - forms - reports ταυτοχρονα απο ενα mdb σε ενα αλλο, εφτιαξα μια μικρη εφαρμογη για αυτη τη δουλεια... Για να την χρησιμοποιησετε πρεπει να κανετε export στο mdb αρχειο σας τη φορμα frmCopyObjects, τα tables tblForms tblQueries tblReports και το module dBrowseFiles. Μετα τρεχετε τη φορμα frmCopyObjects και σε τρια list boxes εμφανιζονται τα queries, forms και reports της εφαρμογης σας. Επειτα επιλεγετε ποια απο αυτα θελετε να κανετε export και στο πεδιο "Προς:" το mdb στο οποιο θα γινουν export τα objects. Τελος, πατατε το κουμπι "Αντιγραφη". Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες, δουλευει, οποτε αν θελετε τη χρησιμοποιειτε... Δυο ερωτησεις εχω... 1) Αν τα oblects υπαρχουν ηδη στο target mdb, τοτε μου πεταει για καθενα απο αυτα confirmation message box για το αν θελω να το κανω overwrite. Yπαρχει κανενας τροπος να απενεργοιησω αυτα τα confirmations και να γινονται overwrite χωρις να ρωταει? 2) Αρχικα ηθελα η εφαρμογη να ειναι "ανεξαρτητη", δηλαδη να επιλεγει ο χρηστης "απο" mdb και "προς" mdb, να εμφανιζονται τα oblects του "απο" και να γινονται export στην "προς". Ομως η CopyObject method που χρησιμοποιω "βλεπει" μονο τα objects του mdb που την τρεχει και οχι καποιου "εξωτερικου" mdb. Καμια ιδεα για το πως να την μετατρεψω να δουλευει οπως η αρχικη μου ιδεα? CopyObjects2.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.