dpavlidoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα, Έχω το εξής πρόβλημα: υπάρχει ένας windows server 2000 και σ' αυτόν επάνω συνδέονται τα καταστήματα με VPN, θα ήθελα να μην φαίνεται ο τερματισμός λειτουργείας ωστέ να μην κλείνουν το sever καταλάθως νομίζοντας οτι κλείνουν το δικό τους pc. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτο?
pappoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε να αφαιρέσεις το δικαίωμα από τους χρήστες που συνδέονται στο VPN. Σε επίπεδο Windows δοκίμασε να παίξεις με το εξής policy του gpedit.msc: Local Computer Policy>Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Local Policies>User Rights Assignment Βρες το "Shut down the system" και από τις ιδιότητές του αφαίρεσε την ομάδα χρηστών που αντιστοιχεί σε αυτούς που θες να περιορίσεις. Αλήθεια, με Terminal Services δουλεύεις; Αν ναι μπορείς και από εκεί να κάνεις κάτι (δυστυχώς δεν τα έχω στημένα κάπου πρόχειρα για να σε καθοδηγήσω επακριβώς, αλλά αν δεν βγάλεις άκρη εν τω μεταξύ κάτι θα κάνουμε.
dpavlidoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Όχι δεν δουλεύω με terminal services, αλλά μπορείς να μου πείς τί να κάνω βήμα-βήμα γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή απο πού θα αφαιρέσω το δικαίωμα από τους χρήστες που συνδέονται στο VPN κ.λ.π.
tony_pap3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 γράψε σε command line: gpedit.msc και στο User Rights Assignment-> start menu θα βρεις κα΄τι που να λέει " κατάργηση του τερματισμού"
dpavlidoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ, με βοηθήσατε αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.