predator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 υπαρχει καποιο extension η καποιο προγραμμα που να φορτωνει με ενα click καποιες σελιδες? πχ εγω ανοιγω καθε πρωι την insomnia,τα mail μου, το adslgr κλπ. για να γλιτωνω ολη αυτη τη διαδικασια υπαρχει κατι? προσοχη ομως δεν θελω να τα φορτονει καθε φορα που ανοιγω τον browser αλλα οποτε θελω εγω.
predator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 προφανως. λεω κατι με ενα κλικ να φορτονει 10 σελιδες ας πουμε υπαρχει?
giorgos th. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 tha se gelaso alla den nomizo na iparxei kati tetoio.
eurochild Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 bookmark se ena folder kai mesa ekei meta sou leei "open in tabs" .. kai stis anoigei oles se xehwrista tabs..
vatraxious Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Apla vazeis oles aftes tis selides se enan fakelo sta bookmarks, kai meta kaneis click ekei pou leei "Open in tabs" kai sou anoigei ka8e bookmark tou fakelou ekeinou sto diko tou tab. My 50 cent.
predator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 αυτο ειναι! ακριβως αυτο που εψαχνα! firefox rulez! ευχαριστω παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.