endeka Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ρε σεις παίδες, έκανα format και εγκατέστησα XP Pro από την αρχή στον VAIO. Όλα καλά, εκτός του ότι δεν δουλεύει το Fn key με τα αντίστοιχα για φωνή ή contrast ή mute. Αυτά απ'ότι νομίζω, δεν χρειάζονται drivers, αφού θα έπρεπε να λειτουργούν και εκτός Windows. Ή μήπως κάνω λάθος. Πάντως όταν μπήκα στο BIOS και φόρτωσα τα Defaults, άλλαξε η ένταση φωτισμού της οθόνης. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Τι κάνω λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omafiozos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ψαξε πρώτα λιγο εδώ http://www.club-vaio.sony-europe.com/clubvaio/mvnforum/index ---------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε endeka αν θέλεις ενημέρωσέ μας αν βρεις την λύση στο πρόβλημα σου γιατί σκέφτομαι να κάνω το ίδιο μόλις παραλάβω το vaio που παρήγγειλα. Με τους drivers τι έκανες? Χρησιμοποιήσες προγραμματάκι για back-up των drivers από την αρχική εγκατάσταση ή τους βρήκες με άλλον τρόπο (κυρίως άκουσα για πρόβλημα σε σχέση με την κάρτα ήχου - είναι όλα οκ στον ήχο?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeka Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μια χαρά στήθηκε το laptop. Είχε drivers σε folder στο Recovery CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Τη βρήκες τη λύση? Πρέπει να εγκαταστήσεις και τα προγραμματάκια που έχει στο folder C:\VAIO Applications (τον οποίο δημιουργείς με το εργαλείο ανάκτησης της sony πριν το format - ίσως να γίνεται και μετά αλλά δεν είμαι σίγουρος). Εγώ αφού τα εγκατέστησα δούλεψε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.