theolam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 poia apo tis gnwstes etairies fimizete gia to web hosting ths? profanws metapwlhtes typoy ekswterikou mpainoun se black list mou... apo tous gnwstous paroxhs blepe forthnet hellanet otenet , thewreitai ok?
gregdais Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ????? file isws na einai i ora pou ftaei.... evala ta dinata mou na katalavw alla tpt
giannisk1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 theolam Όταν ενοείς "γνωστές εταρίες hosting",ενοείς ελληνικές;ποιές ακριβώς είναι οι γνωστές ελληνικές εταιριες;; επίσης αν βάλεις σε black list όπως λες,τους μεταπωλητές,τότε πρέπει να αποκλίσεις τις περισσότερες ελληνικές εταιρίες! :???:
markospap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Rikse mia matia sthn isol: http://www.isol.gr/ Synergazome xronia twra kai einai mia apo tis kalyteres sto eidos kai entos ellados, xwris metapwlhseis kai ta tiauta!
theolam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 xaxaxxaxa, goustarw ! m*l*k*s xaxaxa loipon ela plaka kanw.. apla epeidh tha analavw mia sovarh etairia sto kommati tis kataskeyhs, tha hthela na anevasw ti selida se kapoio ellhniko paroxea poy na mou parexei aksiopistia kai kalo bandwith as poyme kai oti allo apotelei ena oloklhrwmeno paketo hosting (..control panel). Proswpika exw reseller acount ,giayto anegrapsa an thimamai oti de thelw na kanei post kapoios poy na einai reseller apo ekswteriko. gia na epistrepsw twra sto skelos tis erwthshs mou, einai to ekshs an kapoios apo sas einai gnwsths gia poia apo tis megales (opoies kai as einai aytes) etairies hosting thewreitai h kalyterh. eimaste ok tora?
gregdais Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 -'']Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φίλε; axaxaaxxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxa!!! poli gelio, kamia fora afto to forum me kanei na kl..w sta gelia. theolab des : http://www.datahost.gr einai kali eterioula hosting kai exw sinergastei arketes fores. alla ekei min tous rotas afta pou rotas emas.... pros theou
theolam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 xairomai poy vriskeis xara sto internet
PavelX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 oi ellinikes etairies, gia ta $$ pou pairnoun sou prosferoun polu liga. PX me 7 eurw/mina sou dinoun 200MB xwro, 5GB transfer (k AN), 1 sql database, 5 emails k polla einai Enw sto ekswteriko, me 4 eurw to mina, 2GB xwro, unlimited transfer, unlimited sql/ftp/email/subdomains ktl ktl ktl ktl Kai milaw apo proswpiki empeiria
bandito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 axaxaaxxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxa!!!poli gelio' date=' kamia fora afto to forum me kanei na kl..w sta gelia. theolab des : http://www.datahost.gr einai kali eterioula hosting kai exw sinergastei arketes fores. alla ekei min tous rotas afta pou rotas emas.... pros theou[/quote'] Επιβεβαιώνω για datahost. Ο skroutz κλείνει ήδη 4-5 μήνες εκεί και δεν εχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Επιπλέον τα παιδιά που την έχουν ειναι πολύ φιλικά και πρόθυμα να με εξυπηρετήσουν (ακομα και αν χρειαστεί να πάω στο data center που λεει ο λόγος). Στην ελλάδα είναι ακριβό το bandwidth, οχι τα υπόλοιπα. Το κακό με τις ξένες εταιρίες που δίνουν και πολλα καλούδια (τις περισσότερες φορές ειναι παραμύθια της χαλιμάς) είναι οτι είναι απόμακροι και δεν τους νοίαζει να σε αφήσουν ξεκρέμαστο για τον παραμικρό λόγο. Στην myacen που ήταν ο skroutz (ήταν και το insomnia κάποτε εκεί, θεωρείται απο τους καλούς host), μας κατέβασαν το site γιατι η mysql είχε μεγάλο cpu usage. Στην πραγματικότητα, όταν σε βάζουν σε ενα site που έχει άλλα 3000 sites, δεν εχεις και πολλά περιθώρια. Μπορεί να υπόσχονται πολλά, αλλα άν αρχίζεις να τα ζητάς και να τα έχεις ανάγκη πραγματικά, θα βρούν πολλούς τρόπους να σε διώξουν.
gregdais Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 nai bandito, ta paidia einai filoi mou kai einai poli ksigimenoi.
stoidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Θα ήθελα να επιβεβαιώσω κι εγώ τα λεγόμενα των παραπάνω, προσθέτοντας το εξής: Έχω πολλούς πελάτες, κυρίως μεγάλα forums, τα οποία είχαν ξεκινήσει σε κάποιον hosting provider στο εξωτερικό σε πολύ φθηνά πακέτα, αλλά μόλις η βάση δεδομένων τους άρχισε να λειτουργεί (λιγάκι παραπάνω βρε αδερφέ ), ο hosting provider, είτε άρχισε τις δικαιολογίες, είτε απλά τους έκλεισε (ναι, έγινε και αυτό). Λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού στο εξωτερικό, δεν είναι λίγοι αυτοί που γεμίζουν έναν server με IDE δίσκους φτάνοντας την συνολική χωρητικότητα σε μερικές δεκάδες TeraBytes προκειμένου να πουλήσουν φθηνά gigabytes. Όταν όμως αρχίσουν τα queries στις βάσεις και το traffic να αυξάνεται, η CPU και η μνήμη αδυνατούν να ανταποκριθούν, με αποτέλεσμα ο πελάτης να γίνεται περισσότερο απαιτητικός απ' όσο θέλει η εταιρεία και να προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί. Στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν από normal έως το άλλο άκρο. Υπάρχουν εταιρείες, οι οποίες χωρίς να προσφέρουν τίποτα, ούτε καν ένα στοιχειώδες control panel έχουν τις τιμές στα ύψη προφασιζόμενες φθηνές δικαιολογίες του στυλ: "ότι πληρώσεις παίρνεις, κτλ..." Για μένα (σαν χρήστη) μου κάνει το γνωστό ρητό: "Παν μέτρον άριστον"
gvard Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα, Αν θες φιλοξενία στην Ελλάδα (και οχι απο ελληνική εταιρία με τα μηχανήματα στο εξωτερικό) μπορείς να ρίξεις μία ματιά και στη δική μου, http://www.hyperhosting.gr. Από άλλες και εγώ δίνω μία ψήφο στη Datahost (διπλανά rack στην FORTHnet )
GIORGARAS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 χωρίς να ξέρω που έχει τους servers, εγώ είμαι στην tophost εδώ και λίγο καιρό και είμαι ευχαριστημένος. Ήμουν στην isol 2.5-3 χρόνια όλα καλά, αλλά έδινε λίγα για τα λεφτά αυτά. Πήγα στην tophost με linux pro πακέτο για ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να πω επίσης ότι για καταχώρηση .gr domain λέει πολύ το papaki.gr με δυνατότητα Live αλλαγών, το αναφέρω γιατί νομίζω tophost και papaki ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Μάρκο όταν λες χωρίς μεταπωλητές τι εννοείς? http://www.isol.gr/resellers.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.