Exiled2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έχω σε ένα μηχάνημα windows server 2003 το οποίο μοιράζει κάποιες dos εφαρμογές και κάποιες βάσεις δεδομένων σε sql. Κάθε τόσο ο υπολογιστής έσβηνε μόνος του. Κοίταξα στα events και μου γράφει ότι το pc θα τερματιστεί σε 60 λεπτά επειδή δεν έχω ρυθμίσει τον domain controller. Δεν θέλω ακόμα να φτιάξω domain γιατί δεν έχω χρόνο να ρυθμίσω το active directory και γενικά τα policies για τους χρήστες καθώς και να βάλω τα υπόλοιπα pc στο domain. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποτρέψω τον υπολογιστή να τερματίζει μόνος του? Ευχαριστώ.
Thm@ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 προφανως ειναι Small Business Server 2003 το λειτουργικο σου, και για να λειτουργησει σωστα πρεπει να τον κανεις Domain Controller αλλιως θα σου κανει reboot καθε 60 λεπτα. αυτος ειναι περιορισμος του SBS2003 ενω με τα απλα τα 2003 δεν εχεις τετοιο προβλημα
Thm@ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 δεν ειναι setting, ειναι περιορισμος του λειτουργικου - ειναι builtin και ο μονος τροπος να φυγει ειναι να κανεις τον server domain controller
Exiled2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έχεις δίκαιο, είναι Small Business Server 2003. Δεν το ήξερα ότι έχει τέτοιο περιορισμό. Έφτιαξα το domain αλλά οι client υπολογιστές αργούν πολύ να κάνουν login(το μόνο που κάνουν είναι ότι φορτώνουν το profile και μια αντιστοίχηση δίσκου). Τι μπορεί να φταίει? Γενικά μετά, το δίκτυο και το σώσιμο των δεδομένων κατά το logout πάει κομμάτια. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται να απενεργοποιήσω το προειδοποιητικό μήνυμα ότι η εφαρμογή που πάω να τρέξω είναι από άγνωστο εκδότη?
Thm@ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 μηπως εχεις κανει αυτο; The initial logon process is slow after joining the Windows Small Business Server domain. Cause: Redirection for My Documents folder has been enabled, and a large amount of data in the My Documents folder on the client computer is synchronizing with the server. Solution: No action is required. After the initial logon, only changes to the My Documents folder are synchronized. Synchronization does not take as long as the initial logon.
Thm@ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ριξε και μια ματια σε αυτο http://www.petri.co.il/forums/archive/index.php/t-2695.html ισως σε βοηθησει
Exiled2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά έφταιγε το ότι δεν είχα βάλει dns address στον client. Τώρα μπαίνει κατευθείαν. Ευχαριστώ για το link. Με έσωσες. Αυτό που έγραψες με το "My Documents folder are synchronized" δεν το βρήκα.
Thm@ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 μετα πηγε το μυαλο μου στο θεμα του dns που σημερα πλεον ειναι η αρχη και το τελος για τα δυκτια - πανε οι εποχες που βαζαμε το netbui και η Παναγια μαζι μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.