giorgos th. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 prwsopika problima me tous sklirous den exw..mia xara fenete i thermokrasia tous (dld mporw na tous akoumpisw me to xeri)Oi periptwseis sto diko mou pc einai oi e3is..exw 5 theseis gia anemistirakia 2 pisw' date='2mporsta kai 1 panw 1on)2 anemistirakia pisw pou tha rixnoun aera sto kouti kai 1 panw pou tha bgazei 2on)2 anemistirakia pisw pou tha bgazoun kai 1 panw pou tha rixnei Me auto ton tropo thelw na epitixw ena reuma aera mesa sto kouti pou tha pernaei kai apo tin cpu alla kai tha psixei genika... Ti pisteuete oti einai protimotero?[/quote'] den xreiazetai na ta valeis kai ta 5.1 mprosta na vazei kai 1 piso na vgazei. an thes vazeis kai 1 pano pali na vgazei.
EVOX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 telika ebala ena mprosta apo tous dikous na bazei kai 2 pisw ena na bazei kai ena na bgazei..den ebala panw giati den mporousa..den mporousa na anoi3w to epanw meros tou koitiou.. kai eixa eknevristei kai tha to espaga lol Ante paw na pai3w twra na doume ti tha kanoun ta anemistirakia! Pantws an 3anakolisei tha to peta3w apo to mpalkoni
dbDRAG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 38-43 me stock cooler cpu + ena sto mprostino meros tou koutiou...me athlon xp 2600+(thoroug)@177mhz fsb
EVOX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 tpt paidia tzifos.. :( me stock cpu cooler kai 3 anemistirakia sto kouti me kleisto kouti 65+oC kai to pc kolise sto most wanted.... Me anoixto kouti den exei problima pali ipsili einai i thermokrasia alla den kolaei..tha paw na parw kai kamia psixtra gia ti cpu kai an den ginei tpt tha to exw anoixto...
giorgos th. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 telika ebala ena mprosta apo tous dikous na bazei kai 2 pisw ena na bazei kai ena na bgazei..den ebala panw giati den mporousa..den mporousa na anoi3w to epanw meros tou koitiou.. kai eixa eknevristei kai tha to espaga lolAnte paw na pai3w twra na doume ti tha kanoun ta anemistirakia! Pantws an 3anakolisei tha to peta3w apo to mpalkoni vale kai ta 2 piso na vgazoun. allios dokimase 2 mprosta na vazoun kai to piso na vgazei.
EVOX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 exw tin entipwsi oti to mprosta pou bazei den bazei kai poli dioti einai kleismeno mprosta apo to plasiko opote o aeras pou pernei einai allready hot!!! Panw prepei na balw ena sigoura na bgazei tha kanei douleia pisteuw alla de mporw gmt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.