szaf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά, πήγα στο σπίτι ενός φιλου μου, και φαινόταν στην τηλεόραση η κάμερα που υπάρχει πάνω στα κουδούνια, στην είσοδο της πολυκατοικίας. Την είχε περάσει την εικόνα με κάποιον τρόπο αυτός που έχει το σπίτι (απ'ότι μου είπε ο φίλος μου, είναι ηλεκτρονικός αυτός).Πάντως μόνο ένα καλώδιο έφτανε στην τηλεόραση, αυτό του σήματος..Ξερεί κανείς πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
kage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 wireless cam... to opoio logika 8a pernei reuma apo ta koudounia... kapou 60e
szaf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 μα δεν υπήρχε ξεχωριστή κάμερα..μία κάμερα είχε μόνο, η οποία δε νομίζω να είναι ασύρματη
kabouras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 an einai ilektronikos borei efkola na stelnei sima kai sto thyrotilefono kai asirmata. episis an exei egatestimeno kati typou nova apo to opoio pernei oli i polikatikia, tha borouse aneta na valei tin kamera se ena kanali ala kai ilektronikos na min einai nomizw iparxoun etoima setakia ta opoia kanoun afti ti doulia
fabiawrc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 επειδη ειναι η δουλεια μου αυτη κανεις το εξης αγοραζεις μια οπιαδηποτε καμερα ενχρωμη η ασπρομαυρη και την εξοδο βιντεο της καμερας την συνδεεις σε εναν αποδιαμορφωτη video-rf μετατρεπεις δηλαδη το σημα βιντεο σε rf σε τηλεοπτικο σημα δηλαδη. υστερα το συνδεεις στο κεντρικο ενισχυτη της κεραιας σου συνηθως ειναι στη ταρατσα.ετσι θα μπορεις να βλεπεις σε ολες τις τηλεορασεις του σπιτου σου η της πολυκατοικιας σε ενα ορισμενο καναλι.και με ηχο αν θες!
dtkos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Και φυσικά και όλες οι τηλεοράσεις στις γύρω πολυκατοικίες μέχρι εκεί που φτάνει το σημα.
fabiawrc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 αν δεν ενοεις ασυρματη δεν θα βλεπουν οι αλλες πολυκατοικιες. καμια σχεση :smile:
szaf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 επειδη ειναι η δουλεια μου αυτη κανεις το εξης αγοραζεις μια οπιαδηποτε καμερα ενχρωμη η ασπρομαυρη και την εξοδο βιντεο της καμερας την συνδεεις σε εναν αποδιαμορφωτη video-rf μετατρεπεις δηλαδη το σημα βιντεο σε rf σε τηλεοπτικο σημα δηλαδη. υστερα το συνδεεις στο κεντρικο ενισχυτη της κεραιας σου συνηθως ειναι στη ταρατσα.ετσι θα μπορεις να βλεπεις σε ολες τις τηλεορασεις του σπιτου σου η της πολυκατοικιας σε ενα ορισμενο καναλι.και με ηχο αν θες! Δηλαδή εγώ, που στο διαμέρισμα μου δεν έχω βάλει θυροτηλέφωνο, αλλά απ'ότι ξέρω υπάρχει "αναμονή" για εγκατάσταση (η οποία κοστίζει γύρω στα 150 ευρώ νομίζω), θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο; πρέπει να γίνει για όλη την πολυκατοικία φαντάζομαι ε; η κάμερα πάντως υπάρχει ήδη στην είσοδο της πολυκατοικίας..Έχεις ιδέα από κόστος;
fabiawrc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 szaf κοιταξε εσυ λες για την καμερα της θυροτηλεορασης ετσι?εκει πρεπει να γινει πατεντα εγω αυτο που σου λεω ειναι για ξεχωριστη καμερα. σκετη τωρα για να γινει αυτο που λες πρακτικα γινετε αλλα ειναι λιγο δυσκολο και αναλογως το θυροτηλεφωνο
szaf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 szaf κοιταξε εσυ λες για την καμερα της θυροτηλεορασης ετσι?εκει πρεπει να γινει πατεντα εγω αυτο που σου λεω ειναι για ξεχωριστη καμερα. σκετη τωρα για να γινει αυτο που λες πρακτικα γινετε αλλα ειναι λιγο δυσκολο και αναλογως το θυροτηλεφωνο Ναι για την κάμερα του θυροτηλέφωνου λέω. Πρέπει να γίνεται, δεν εξηγείται διαφορετικά. Η εικόνα στην τηλεόραση πάντως ήταν εγχρωμη, δεν έχανε frame, και είχε και ήχο αν θυμάμαι καλά.
fabiawrc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 εαν η εξοδος της καμερας ειναι βιντεο τοτε παει στο video in της τηλεορασης σου.
szaf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 εαν η εξοδος της καμερας ειναι βιντεο τοτε παει στο video in της τηλεορασης σου. Μόνο το καλώδιο του σήματος πήγαινε στην τηλεόραση, το κοίταξα. Έτσι κι αλλίως δεν νομίζω να είναι εύκολο να ανέβει καλώδιο video-in στον 4ο όροφο που βρίσκεται το διαμέρισμα του φίλου μου..Μάλλον αυτό που ανέφερες στην αρχή ισχύει, θα πηγαίνει στον ενισχυτή της κεραίας και απο κει θα κατεβαίνει σε όλη την πολυκατοικία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.