Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σαν χαρακτήρες εννοείς? 'Εμποροι ναρκωτικών-λαμόγια είναι
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει αρχισει ν ανεβαινει.Αργααααα αλλα σταθερα.
damian1977 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον,μια μικρη ιωση ηταν η αιτια για να αραξω στο κρεββατι μου ενα διημερο..παρεα με το λαπτοπ και να δω επιτελους την εκτη σεζον του weeds (εχω δει φυσικα και τις προηγουμενες 5). Πολυ ευχαριστη εκπληξη....μετα απο την τελευταια 5η σεζον...που ηταν απογοητευτικα 'ανευρη'.....οι σεναριογραφοι πηραν παλι τα πανω τους....πολυ καλο και ευστοχο χιουμορ....ατακες ξυραφιες....ερμηνειες ικανοποιητικοτατες....και ενδιαφεροντα twists...... H Parker (μιλφ φρομ χεαβεν) τα σπαει...απολαυστικη και απολυτα ρεαλιστικη perfomer..... Ok..σε καμια περιπτωση δεν σου αφηνει την εξαψη ενος Breaking Bad ή ενος Dexter...αλλα κατα τα αλλα,μια χαρα σειρουλα....με μισαωρα επεισοδια...χορταστικα σφηνακια ψυχαγωγιας!!Για τσεκαρετε την.....
anthony_88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 το εκοψα στα ξεκινηματα της 5ης. Δε μπορουσα αλλο και να φανταστειτε την ειχα αγαπησει τη σειρα κ τη μετεφραζα κιολας...
damian1977 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εχεις δικιο..η 5η ηθελε guts για να την παρακολουθησεις ολοκληρη....
SteveAngello Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Υποτιτλους για 6x10-6x13 εχει βρει κανεις?
Sellers Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Είδα χεθς τον πιλότο. Πρέπει να ήταν ο πιο βαρετός πιλότος που έχω δει στην ζωή μου. Δεν το πιστεύω ότι μια σειρά με τέτοια αρχή μπορεί να έχει τόσες πολλές σεζόν. Δηλαδή απο όπου και να το πιάσεις, είναι ελεεινό: Η μάνα κάθεται και συζητάει με την γκόμενα του γιου σχετικά με το αν ειναι έτοιμη να πηδηχτούν και μάλιστα όταν πηδιούνται, μπαίνει και αυτοί μέσα στο δωμάτιο και κλαίει μετά γιατί έχει χάσει τον έλεγχο του σπιτιού. Πραγματικά το πιο δύσκολο μισάωρο στην ζωή μου.
marantonis Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Η μάνα κάθεται και συζητάει με την γκόμενα του γιου σχετικά με το αν ειναι έτοιμη να πηδηχτούν και μάλιστα όταν πηδιούνται, μπαίνει και αυτοί μέσα στο δωμάτιο και κλαίει μετά γιατί έχει χάσει τον έλεγχο του σπιτιού. Ενδιαφερον μου φαινεται αυτο
xavier Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 οι 2-3 πρωτες σεζον του weeds ειναι εξαιρετικες, παλεψε το λιγο ακομα σελλερς...(τσεκαρισε και το life αν δεν το εχεις κανει ηδη)
damian1977 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Συμφωνο απολυτα....πρεπει να το αντεξεις λιγο στην αρχη.....μετα σε βαζει στο τριπακι του.......χωρις να ειναι κατι το φοβερο και τρομερο....εχει την πλακα του.... Κοιλια σοβαρη θα κανει οταν κατεβει Μεξικο,......η τελευταια ομως σεζον σπερνει!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Για οσους το παρακολουθουν ακομα, ξεκινησε η 7η σεζον χτες βραδυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 σήμερα τα ξημερώματα
Emilie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 καλά έχει ξεφύγει το show!!!! Όσο πάει και καλύτερο!!!!
anthony_88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τοσο πολυ; Εγω το σταματησα στην 5η σεζον, αρχες, εκει που γινοταν ο,τι να ναι με τους Μεξικανους και ειχε χασει την ομορφια και ξεγνοιασια που ειχε στην αρχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα