Προς το περιεχόμενο

WEEDS!!(tv show)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

clevercitizen

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον,μια μικρη ιωση ηταν η αιτια για να αραξω στο κρεββατι μου ενα διημερο..παρεα με το λαπτοπ και να δω επιτελους την εκτη σεζον του weeds (εχω δει φυσικα και τις προηγουμενες 5).

Πολυ ευχαριστη εκπληξη....μετα απο την τελευταια 5η σεζον...που ηταν απογοητευτικα 'ανευρη'.....οι σεναριογραφοι πηραν παλι τα πανω τους....πολυ καλο και ευστοχο χιουμορ....ατακες ξυραφιες....ερμηνειες ικανοποιητικοτατες....και ενδιαφεροντα twists......

H Parker (μιλφ φρομ χεαβεν) τα σπαει...απολαυστικη και απολυτα ρεαλιστικη perfomer.....

Ok..σε καμια περιπτωση δεν σου αφηνει την εξαψη ενος Breaking Bad ή ενος Dexter...αλλα κατα τα αλλα,μια χαρα σειρουλα....με μισαωρα επεισοδια...χορταστικα σφηνακια ψυχαγωγιας!!Για τσεκαρετε την.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είδα χεθς τον πιλότο. Πρέπει να ήταν ο πιο βαρετός πιλότος που έχω δει στην ζωή μου. Δεν το πιστεύω ότι μια σειρά με τέτοια αρχή μπορεί να έχει τόσες πολλές σεζόν. Δηλαδή απο όπου και να το πιάσεις, είναι ελεεινό:

Η μάνα κάθεται και συζητάει με την γκόμενα του γιου σχετικά με το αν ειναι έτοιμη να πηδηχτούν και μάλιστα όταν πηδιούνται, μπαίνει και αυτοί μέσα στο δωμάτιο και κλαίει μετά γιατί έχει χάσει τον έλεγχο του σπιτιού.

Πραγματικά το πιο δύσκολο μισάωρο στην ζωή μου.

Δημοσ.

Η μάνα κάθεται και συζητάει με την γκόμενα του γιου σχετικά με το αν ειναι έτοιμη να πηδηχτούν και μάλιστα όταν πηδιούνται, μπαίνει και αυτοί μέσα στο δωμάτιο και κλαίει μετά γιατί έχει χάσει τον έλεγχο του σπιτιού.

Ενδιαφερον μου φαινεται αυτο :devil: :-D

Δημοσ.

οι 2-3 πρωτες σεζον του weeds ειναι εξαιρετικες, παλεψε το λιγο ακομα σελλερς...(τσεκαρισε και το life αν δεν το εχεις κανει ηδη)

Δημοσ.

Συμφωνο απολυτα....πρεπει να το αντεξεις λιγο στην αρχη.....μετα σε βαζει στο τριπακι του.......χωρις να ειναι κατι το φοβερο και τρομερο....εχει την πλακα του....

Κοιλια σοβαρη θα κανει οταν κατεβει Μεξικο,......η τελευταια ομως σεζον σπερνει!!!!

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τοσο πολυ; Εγω το σταματησα στην 5η σεζον, αρχες, εκει που γινοταν ο,τι να ναι με τους Μεξικανους και ειχε χασει την ομορφια και ξεγνοιασια που ειχε στην αρχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...