Προς το περιεχόμενο

WEEDS!!(tv show)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχασμενο thread.Δεν το βλεπει κανεις?

Για οσους ενδιαφερονται,το πρωτο επεισοδιο της 6ης season κανει βολτες,15 μερες πριν την προβολη του.

Οχι κατι φοβερο,ουσιαστικα ηταν για να μας θυμησει που μειναμε,ποιοι ειμαστε,που παμε ..Αιντε να δουμε:-)

Επεξ/σία από Gi0
spelling ffs
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

clevercitizen

• Super Moderators
Δημοσ.

άρχισε να το βλέπω από πέρσυ, έφυγεν σχεδόν μονόhitο :P

πράγματι βγήκε preair το 1ο της νέας season, αλλά περιμένω κανονικά για 720p :o

Δημοσ.

University του θείου Andy και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Πόσο θεός;; Χαλαρά μακράν καλύτερο απο επεισόδια weeds

Δημοσ.

Απο Σεπτεμβρη το περιμεναμε, καλα που μας το θυμησες Gio.Απ οτι βλεπω 16/8 προβαλλεται το πρωτο.Σε κανα διμηνο θα φυγει κι αυτο και παλι 1 χρονο υπομονη...Αιντε να δουμε.

Δημοσ.

Εγώ το έκοψα στην 5η season 3ο επεισόδιο, ενώ άρχισε δυναμικά σαν σειρά μετά έκανε τεράστια κοιλιά, τι λέτε να του δώσω πάλι μια ευκαιρία;

Δημοσ.
Εγώ το έκοψα στην 5η season 3ο επεισόδιο, ενώ άρχισε δυναμικά σαν σειρά μετά έκανε τεράστια κοιλιά, τι λέτε να του δώσω πάλι μια ευκαιρία;

Ε να το εκοβες σε καμια 2η σεζον να πω οκ αστο να παει στο διαολο, αλλα 5η?Κριμα ειναι απλα συνεχισε την ετσι για το γαμωτο.Δεν ειναι και καμια αθλια σειρα δεν χανεις και τπτ ν το συνεχισεις.:o

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα το αφηνουν στην ακρη ολο το σεναριο με τους μεξικανους(που ηταν οντως ψιλοβαρετο)...και πανε για νεο ξεκινημα?

• Moderators
Δημοσ.

@xavier

Βαλε spoilers.

Μπα,δεν νομιζω πως θα ξεμπερδεψουν ετσι απλα,επειδη θα καταστραφει η security tape.Αναμονη 2 βδομαδες περιπου για να μπουμε στο ζουμι ελπιζω,γιατι αυτο ουτε καν ορεκτικο δεν ηταν:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Κατι παει να γινει στο 3ο.

Η προσθηκη του Peter Stormare και της Linda Hamilton κατι κανουν;)

Αλλα θελει ενα καλοοο come back για να επανελθει στα επιπεδα των αρχικων seasons.

Αν το πανε με τον ιδιο ρυθμο παντως,κατι μου λεει πως θα με χασει.

Δημοσ.

δεν μου αρεσει καθολου η τροπη που εχει παρει και ειδικα η σταση τους σε ολα τα γεγονοτα. κακιστα και τα 3. αλλα κλασικα ο αντυ εχει παντα γελιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...