tom-f Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Θέλω να κάνω αντιγραφή τον σκληρό που έχω πανω στο laptop σε έναν καινούριο σκληρό που αγόρασα μέσω ενός εξωτερικού usb κουτιού, έτσι ωστε να γλυτώσω τις διαδικασίες εγκατάστασης λειτουργικού και προγραμμάτων απο την αρχή.Αυτή τη δουλειά δοκίμασα να την κανω με το norton ghost αλλά μου σταματάει να φορτώνει τα windows ουσιαστικά στην οθόνη που κάνει το welcome.Έχω κάνει ήδη 4 αποτυχημένες προσπάθειες παίζοντας με τις επιλογές του ghost με το ίδιο αποτέλεσμα σε όλες.Έχει κανεις να προτείνει να δοκιμάσω κάτι για να το κάνω να δουλέψει ή κανενα άλλο πρόγραμμα που κάνει αυτη τη δουλειά;
mrzero Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 auto simenei giati to ghost arxika klidonei tis idiotes ston sigkekrimeno skliro...tora an 8es na dokimaseis to Acronis TrueImage kalos isos na voi8isi....
palawiaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Την ίδια φάση περίπου όπως εσύ αλλά όχι μέσω USB σκληρού αλλά κατευθείαν σε DVD το έκανα με το Nero BackItUp.Αν σε περίπτωση το κάνεις την ώρα που θα παίρνεις το backup σε δισκάκι μόνο φρόντισε να κλείσεις όσα προγράματτα είναι ανοιχτά και να μην χρησιμοποιής τις Usb σου.Το δισκάκι θα είναι εκκινήσημο και σε κανένα 20 λεπτο θα είσαι έτοιμος.Χωρίς κλειδώματα και ιστορίες για αγρίους.Και για κάθε περίπτωση φορμαρίσματος να το χρησιμοποιής.Σε εμένα δεν παρουσιάστηκε ποτέ πρόβλημα
tom-f Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ήθελα να περαστούν ατόφια 17gb.Με το ghost δεν τα κατάφερα και έχασα πολλές ώρες παίζοντας με τις ρυθμίσεις μήπως και το κάνω και δουλέψει.Το acronis είχε επιλογή για κλόνο σκληρού αλλά εγω δεν ήθελα κάτι τέτοιο γιατι θα μου έκανε δύο partitions που είχα στον παλιό.Τελικά έκανα format και τα περνάω όλα απο την αρχή χωρίς σπασιμο νεύρων, σιγά σιγά.Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
Antonis32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ήθελα να περαστούν ατόφια 17gb.Με το ghost δεν τα κατάφερα και έχασα πολλές ώρες παίζοντας με τις ρυθμίσεις μήπως και το κάνω και δουλέψει.Το acronis είχε επιλογή για κλόνο σκληρού αλλά εγω δεν ήθελα κάτι τέτοιο γιατι θα μου έκανε δύο partitions που είχα στον παλιό.Τελικά έκανα format και τα περνάω όλα απο την αρχή χωρίς σπασιμο νεύρων, σιγά σιγά.Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Έκανα το ίδιο ακριβώς πράγμα πριν λίγες μέρες.Acronis True Image για το cloning μετά Acronis Disk Director για συγχώνευση ή resize partitions. Όπως και να έχει το έκανες τώρα οπότε αργά σου έρχεται η απάντηση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.