Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα τηλεορασης

aoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με την καρτα τηλεορασης μου. η καρτα τηλεορασης λειτουργουσε κανονικα εως οτου αντικατεστισα προσωρινα την καρτα γραφικων μου(διοτη ειχε καταστραφει) με μια ΑΤΙ πολυ παλιας τεχνολογιας η οποια διεθετε ταυτοχρονα κ δυνατοτητα καρτας τηλεορασης. απο τοτε για καποιο λογο η καρτα tv δεν λειτουργει διοτη απλα δεν αναγνωριζεται απο το συστημα λες κ δεν υπαρχει περασμενη σε καμια θυρα PCI ακομη κ οταν αλλαξα την καρτα γραφικων(ATI). εβαλα σε λειτουργια τον οδηγο υλικου αλλα παλι δεν εβρισκε καμια συσκευη!! :???: :???: :confused:

μηπως οταν εβαλα εκεινη την ΑΤι εγκατασταθηκαν αυτοματα απο τα windows xp

οι οδηγοι(αφου δεν εβαλα οδηγους γι αυτην την καρτα) κ τωρα δεν μου αναγνωριζει την καρτα tv? ακομη εβαλα την καρτα tv σε αλλο pc k βρεθηκε αμεσως( αρα η καρτα δουλευει σωστα). αν ξερει κaνεις κατι ας βοηθησει thanks!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ... ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Asus Tv Fm Card ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΣΕΤΑΣ Vhs ΣΤΟ Pc ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ VΙdΕΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Pc! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 1 ΩΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ Pc ΤΙ ΧΩΡΟ ΠΙΑΝΕΙ; ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...

Δημοσ.

Πριν απ'όλα, οπωσδήποτε πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα υπολείμματα οδηγών VGA και TV Tuner. Αν ψάξεις λίγο στο Google, θα βρεις ειδικους uninstallers για ATI/nVIDIA drivers. Τώρα για την κάρτα tv, μόνο χειροκίνητα το κόβω (σβήσιμο υποκαταλόγων και πείραγμα της registry)...

Δημοσ.
ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ... ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Asus Tv Fm Card ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΣΕΤΑΣ Vhs ΣΤΟ Pc ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ VΙdΕΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Pc! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 1 ΩΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ Pc ΤΙ ΧΩΡΟ ΠΙΑΝΕΙ; ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...

Exeis egatastisei tous capture drivers sto pc sou?episis me pio programa prospatheis na kaneis capture?sou proeinw na prospathiseis me to programma pou erxotan me tin karta sou alliws boreis na dokimaseis me to virtualdub

Δημοσ.

ΕΧΩ Asus Tv Fm Card ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ Power DirecΤor ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Windvr 3 (trial) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Nero Vision Express. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...