Fotis_Greece Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Χαρουμενος λοιπον και εγω, τα συνδεσα ολα και περιμενα το sms απο την forthnet για τα χαμπαρια. Τιποτα,, αργουσε πολυ και ετσι πηρα εγω. Το αποτελεσμα, ο ΟΤΕ δεν εχει λεει ελευθερες "πορτες" στην περιοχη μου (Κυψελη) και ειμαστε σε αναμονη. Φυσικα εννοειται οτι κανεις δεν ξερει ποτε θα γινει η δουλεια μου. Τι μου προτεινετε ρε παιδια? Να γυρισω πισω το adsl in a box και να βαλω τι? Ν βαλω vivodi που εχει δικες της γραμμες? Η να περιμενω? Εχει παθει κανεις το ιδιο? Ποσο καιρο πανω κατω θα χρειαστω να περιμενω τον πΟΤΕ? Thanks
ekkli Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 να παρεις τηλεφωνο στον οτε να ρωτησεις ποτε προγραματιζουνε να αυξησουνε τις πορτες κ μετα βλεπεις. απλα έχε υπ'όψιν σου πως σε οτι σου πουνε διπλασιασε το χρονο. πχ αν σου πουνε ως το καλοκαιρι, σκεψου ως τα επομενα χριστουγεννα.
FELIX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 απλα έχε υπ'όψιν σου πως σε οτι σου πουνε διπλασιασε το χρονο. πχ αν σου πουνε ως το καλοκαιρι' date=' σκεψου ως τα επομενα χριστουγεννα.[/quote'] e re tyxere...ta epomena xristougenna 8a exeis adsl.. sorry gia thn plaka,allla einai gia gelia h katantia mas,na tous plhrwnoume kai internet na mhn exoume.den mporousan na kanoyn ena check prin to agorasei kai na tou poun oti den yparxoun portes eley8eres?
JiKL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 to idio provlima exo kai ego sitn perioxi mou alla to thema einai allo.. ego endiaferomai gia paketo pou exei imerominia liksis!ti tha ginei stin periptosi mou an den exoun vrethei portes mexri tin liksi tou paketou?
stefan123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Gia dsl mallon ksexasto pros to paron.Elpizo i forthnet na sou epistrepsei piso ta xrimata apo to in-a-box....Eisai atyxos.Rota kai tin vivodi mipos vgaleis akri apo ekei...
skoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Jikl i imerominia ksekinaei apo tin imera energopoiisis... diladi apo otan tha exeis grami...
billpeppas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 den mporousan na kanoyn ena check prin to agorasei kai na tou poun oti den yparxoun portes eley8eres? 1) Στην Ελλάδα όταν μπορείς να πιάσεις τον άλλο κορόιδο, δεν βάζεις αυτογκόλ, αντιθέτως του την καρφώνεις όσο πιο **** γίνεται 2) Πέραν του ότι μπορούσαν και αυτοί να του πούνε πρωτού το αγοράσει ότι δεν έχει εκεί ports ( αν ήξεραν εξ' αρχής που θα το χρησιμοποιούσε / και αν ήθελαν )...αλλά όπως και να 'χει, όταν το πρόβατο πάει από μόνο του για σφαγή δεν ελπίζει σε χάρισμα από τον σφαγέα... όπως και να 'χει έπρεπε να το είχε κοιτάξει ήδη το παιδί από μόνο του. Για κάτι που μπορεί να την πατήσεις το κοιτάς και πρώτα μόνος σου, δεν στηρίζεσαι σε έναν υπάληλλο εταιρίας.
Crosstalk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Κανονικα θα επρεπε να κοιταξουν απο εκει που πηρες το box εαν καλυπτεσαι απο το δικτυο γραμμων του ΟΤΕ και μετα να κανουν την πωληση! edit:ooops sorry, δεν προσεξα οτι ειπες "ελευθερες". Αναγκαστικα λοιπον περιμενε μεχρι να παρεις σειρα στη λιστα αναμονης για τις πρωτες που θα εγκατασταθουν!
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον, ρωτησα την forthnet και μου ειπαν οτι μπορω να παρω τα χρηματα μου πισω. Αλλα τι να τα κανω, η Vivodi μου ειπε οτι οι δικες της γραμμες στην Κυψελη ειναι full και δεν ξερουν ποτε θα αναβαθμισουν. Μπορουν να δωσουν γραμμη παλι μεσω ΟΤΕ οποτε, παει ξεμειναμε απο λυσεις. Καμια αλλη εταιρεια εχει δικες της γραμμες? (Τι ρωταω ο ατιμος)
polaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Oχι, αναγκαστικά λοιπόν περιμένεις..... Μην το ακυρώσεις, γιατι σιγουρα δεν θα είσαι ο μονος που περιμένει για πόρτες....Που σημαίνει ότι παραμείνεις να περιμένεις τότε θα σου δωσουν όταν βάλουν! Υπομονή......Ελλάδα απλά........ ΥΓ: Δεν θελω να σε απογοτευσω, αλλά με πιταρισμένο DSLAM να περιμένεις γυρω στα 20-25max kb/sec download ΟΤΑΝ υπάρξουν πόρτες.......
sotris99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο και για μένα... Έχω ήδη 384 από forthnet και θέλω να πάω σε 512... και μένω κυψέλη...
FaLLeN_StaR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Τι μου προτεινετε ρε παιδια? Να γυρισω πισω το adsl in a box και να βαλω τι? Ν βαλω vivodi που εχει δικες της γραμμες? Η να περιμενω? Eisai sigouros oti kalyptetai i perioxi sou apo vivodi ?
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον παιδια, μαλλον γκρεμιστηκε κανενας φουρνος. Σημερα κατα τις 11 πηρε καποιος αλλα δεν μιλαγε. Ακουγα κατι γελια. Μετα λεει ενταξει απο ΟΤΕ ειμαστε και εκλεισε. Λεω κατι παιχτηκε εδω περα. Σαν τρελλος ανοιξα το super PC μου (δειτε υπογραφη) και βλεπω οτι συνδεθηκε. Apo forthnet τιποτα νεο. Πηρα ενα demo και επιτελους ειμαι dslατος και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.