Προς το περιεχόμενο

merge partitions???

giorgio_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι τα βρηκα σκουρα!!

Ειχα δημιουργησει 2 partitions στον σκληρό μου,τωρα όμως που απέκτησα και δευτερο θα ηθελα να ενώσω τους παλαιούς!

Στο partition magic εχει επιλογη merge την οποια δοκίμασα αλλα ματαια.

ολα ωραία ολα καλα,κανει το reboot,μου εμφανίζει μηνυμα οτι το magic πραγματοποιει μια εργασια μετα μου πεταει 2 error και ανοιγει το PC χωρις να γινει η δουλεια!

Στα error απλα γραφει καποιους αριθμους,τιποτα αλλο.

τι φταιει?τι μπορω να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.

den kserw ti ftaiei ka8os to error einai leei kai polla alla 8a borouses na dokimaseis to Acronis Disk Director einai poli kalo gia tetoiou idous ergasies tora an sou vgalei to idio provlima kane scan tou sklirous na deis an exoun tipota bad sectors...

Δημοσ.

Η παρακάτω λύση είναι μισή λύση. Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις αυτό που θες, αλλά αν δεν μπορείς και δεν είσαι διατεθειμένος για format και θες οπωσδήποτε να μην βλέπεις 2 partitions για τον 1ο σου δίσκο και τα partitions είναι NTFS (πολλά αν :-) ):

μπορείς να κάνεις mount το 2ο partition σαν folder στο 1ο (οπότε δε θα φαίνεται και δεν θα φέρεται σαν partition, παρόλο που στην πραγματικότητα θα είναι. Θα φέρεται κανονικά σαν folder).

Στον disk manager εκεί που επιλέγεις γράμμα λογικού δίσκου, έχει από κάτω την επιλογή για το mount. Φρόντισε μόνο να μην έχεις εγκατεστημένα προγράμματα στο 2ο partition γιατί τα windows θα ψάχνουν το γράμμα του δίσκου και δεν θα το βρίσκουν (ή θα βρίσκουν τον καινούργιο δίσκο). Αν έχεις, απεγκατέστησέ τα, κάνε την αλλαγή και εγκατέστησέ τα πάλι.

Δημοσ.

ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.

τελικα εκανα απλα delete το partition και μετα εκανα επεκταση του αλλου σε ολοκληρο τον δισκο!!!

ευχαριστω και παλι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...