avenger Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τελείως κουφό αλλά βγήκε το onimusha 3 για pc.Ρίξτε του μια ματιά στο ps2 άξιζε αρκετά,μάλιστα έχει μέσα και τον jean reno(you know leon-crimson rivers-κλπ).
GrafeioTeleton Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ωραίο παιχνιδάκι.Αλλά σαν το Devil may cry κανένα(προσωπική αποψη)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, αλλά δεν θα μας δώσει ποτέ DMC η Capcom. Δεν καταλαβαίνω πως έβγαλε για PC το Megaman X8 και δεν δίνει κανένα DMC. (μέχρι και την πατάτα-κλώνο Chaos Legion μας είχαν δώσει) Μας κοροϊδεύουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Devil may cry kakisto,xeiristo asxro ektos fusika apo to proto pou elege polla...tora ominusha 3 epeisis kakisto kai apisteuta kako...ta duo prota itan kala pantos...Jubei rulezzz...katana slash apo 100 metra ti na leme tora...
chill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά μου το παίζει σε μικρή οθόνη εννοώ το τρέχω σε παράθυρο στο desktop. Πως μπορώ να το μοντάρω αυτό για να το κάνω full screen???
privateer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Alt+enter otan xekinaei to game Kalo paixnidaki alla ligo epanalbanomenw.To parathsa kapou sth mesh kai synexizw dungeon siege :razz:
chill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ privateer. Για pc user only είναι ότι πρέπει. Τόσο καιρό έβλεπα τους κονσολάδες να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια και τρελενόμουν, ζήλευα. Θέλω και devil may cry asap στο pc!!!!! Α και resident evil 4!!!!!!!! Τώρα τώρα τώρα
MariaTs. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Kalo paixnidaki alla ligo epanalbanomenw.To parathsa kapou sth mesh kai synexizw dungeon siege :razz: Θα διαφωνήσω! Μου άρεσε που υπήρχε αυτή η εναλλαγή στον χρόνο: παρελθόν-παρόν και φυσικά ήταν κάτι καινούριο να βλέπουμε την ιστορία να εξελίσεται εν μέρει, στην Παναγία των Παρισίων (Notre Dame) και στον πύργο του Άιφελ! Η ουσία είναι να δούμε την ιστορία του παιχνίδιου και την εξέλιξή της! Ο Νομπουνάγκα μας τελείωσε ή θα υπάρχει και 4η συνέχεια για παράδειγμα; Στο τέλος άφησε το υπονοούμενο για ενδεχόμενη συνέχεια! Προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου... Έχω τερματίσει και τα 3 και τα απόλαυσα πάρα πολύ! :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.