Προς το περιεχόμενο

Ultimate Love Songs και μόνο...

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγαπητέ forsaken (και δεν το λέω ειρωνικά) υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να εκφράσεις αυτό που θες! Εγώ προσωπικά θέλω να το εκφράσω με τους στίχους συνοδευόμενους με κάποια γλυκιά-ρομαντική φωνή... Επίσης θα 'θελα να τονίσω μια αρχή μέσα από αυτούς τους στίχους. Ο τίτλος του τραγουδιού ασφαλώς και λέει πολλά αλλά από στίχο δεν θα το έλεγα (δεν είναι και το παν ο τίτλος ;-) ) και ασφαλώς δεν θα μπορούσα να μιλήσω για γλυκιά φωνή :grin:

Όσο για την Μαριάντα ποτέ δεν μου άρεσαν τα τραγούδια της, αλλά όταν είσαι σε τέτοια κατάσταση όπως εγώ (και δεν εννοώ την ανάγκη να γράψω ένα CD, αλλά αυτή του "δεσίματος" με τον άλλο που είναι και δύσκολο να περιγράψεις) και ακούς τον στίχο

Σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου...

Τι να κάνεις; Εγώ πάντως έχω συγκινηθεί πάρα πάρα πολύ με αυτό το τραγούδι και γι' αυτό το διάλεξα!

Σπύρο το Supergirl πολύ εμπορικό! To star το σκέφτομαι.

Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω, θα τα βρω και θα δούμε ποια θα βάλω :wink:

Ros_original ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΝΕΙ CD ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ... Σοβαρά το λέω!!!

everything i do i do it for you - bryan adams

slave to love - bryan ferry (roxy music)

anything for you - gloria estefan

now and forever - richard max

with out you - mariah carey

take my breath away - berlin

how am i supposed to live with out you - michael bolton

Πολύ ωραίο το Everything I do και το έβαλα' date=' αλλά τα άλλα είναι λίγο εκτός... κλίματος :wink: no offense!

archive - again (exw barethei na anaferw auto to kommati :P toso poli pia mou aresei? )

Ωραίο, αλλά δεν ταιριάζει :sad:

Θα το ξανακάνω EDIT αύριο...

Δημοσ.

the cure lovesong, friday i m in love

yazoo - only you

Χριστίνα τα τραγουδάκια που φανταζόμουν οτι θα πρότινες τα πρότινες....

Δημοσ.

[...]

Χριστίνα τα τραγουδάκια που φανταζόμουν οτι θα πρότινες τα πρότινες....

Μμμμ...

Ή πολύ προβλέψιμη είμαι, ή με ξέρεις καλά... :mrgreen: :*****

Δημοσ.

Cristina, σ' ευχαριστώ που μπήκες και στον κόπο να βρεις και τα lyrics :-P απλά δεν ταιριάζουν όλα όσον αφορά στους στίχους (και άλλα δεν μου άρεσαν γενικά - τι να κάνουμε; :wink: ). Όμως έβαλα από Santa Esmeralda - You are My Everything!

Ένα cd με μπαλάντες που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα κομμάτι από Scorpions!Ενδεικτικά' date='όσα θυμάμαι:

Still loving you

Send me an angel

When the smoke is going down

Always somewhere

Holiday[/quote']

Εννοείται :-P αλλά still loving you??? Χώρισα κιόλας και δεν το ξέρω :-)

Είπαμε να δηλώνουν κάτι όχι απλά να είναι μπαλάντες... Έβαλα το You And I και το When You Came Into My Life

Rising πολύ γ@μ@το το Αngel, αλλά προτίμησα να το κρατήσω για άλλη φορά :grin:

Επίσης, Texas - I'll see it Through του mert

Σας ευχαριστώ όλους - Παραδίδεται σήμερα το CD :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...