Tetix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Είναι ανάγκη να φτιάξω ένα CDάκι για ιδιαίτερη περίπτωση :razz: και επειδή δεν διαθέτω το καθαρό μυαλό που χρειάζεται, ας με βοηθήσει κάποιος σε αυτή την επιλογή! Δεν θα ήθελα να ποστάρετε ο καθένας καμιά 10αριά τραγούδια, αλλά 1 ή 2 αγαπημένα ;-) Οι στίχοι απαγορεύεται :-P να αναφέρονται σε χωρισμό και θα 'θελα πλούσιο περιεχόμενο σε νόημα. Μέχρι τώρα έχω διαλέξει Whitney Houston - I Will Always Love You Eric Clapton - Wonderful Tonight Μαριάντα Πιερίδη - Απλώσε τα χέρια σου
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Οι στίχοι απαγορεύεται :-P να αναφέρονται σε χωρισμό και θα 'θελα πλούσιο περιεχόμενο σε νόημα. Μέχρι τώρα έχω διαλέξει Whitney Houston - I Will Always Love You Έχεις προσέξει τι λέει αυτό;
Tetix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τώρα διαβάζω τους στίζους από αυτά που κατέβασα και θα το δω! Ελπίζω να μην έκανα σοβαρό λάθος Πάλι καλά, το βγάζω και προσθέτω: Jessica Simpson - I wanna love you forever Tina Arena - I Want to Spend My Lifetime Loving You Τώρα είμαι πιο κοντά στους επιθυμητούς στίχους! Thx :razz:
Innersense Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Έχεις προσέξει τι λέει αυτό; Θεός λέμε!!!! :grin:
Tetix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Percy Sledge - When A Man Loves A Woman και παραλίγο Power of Love: http://www.lyricsfreak.com/c/celine-dion/28639.html Όμως τώρα κόλλησα...
pctechgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 everything i do i do it for you - bryan adams slave to love - bryan ferry (roxy music) anything for you - gloria estefan now and forever - richard max with out you - mariah carey take my breath away - berlin how am i supposed to live with out you - michael bolton
Xvipes Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 archive - again (exw barethei na anaferw auto to kommati toso poli pia mou aresei? )
paschalia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Για δες και αυτο kai ριξε μια ματια στο υπολοιπο τοπικ .
szaf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Είναι ανάγκη να φτιάξω ένα CDάκι για ιδιαίτερη περίπτωση :razz: και επειδή δεν διαθέτω το καθαρό μυαλό που χρειάζεται' date=' ας με βοηθήσει κάποιος σε αυτή την επιλογή! Δεν θα ήθελα να ποστάρετε ο καθένας καμιά 10αριά τραγούδια, αλλά 1 ή 2 αγαπημένα ;-) Οι στίχοι απαγορεύεται :-P να αναφέρονται σε χωρισμό και θα 'θελα πλούσιο περιεχόμενο σε νόημα. Μέχρι τώρα έχω διαλέξει Whitney Houston - I Will Always Love You Eric Clapton - Wonderful Tonight Μαριάντα Πιερίδη - Απλώσε τα χέρια σου[/quote'] Reamonn...το Supergirl και το Star..
CirqueDuS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Mina - You are my love Mάριος Φραγκούλης - Χρώματα Πήρα Και Καμβά
Cristina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 «Triumvirat - For You» «Chicago - I Don't Wanna Live Without Your Love» «Santa Esmeralda - You're My Everything» «Platters - Only You» «Paul Anka - You Are My Destiny» Πωπω είναι πάρα πολλά που μου έρχονται τώρα... :roll: Aaaaaaaahh... :roll: Oof... :|
mert Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Placebo - Without you i'm Nothing James - Senorita Dave Mathews Band - Lover lay Down Texas - I'll see it Through Eιναι και αλλα τοσα.
Ros_Original Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Amazed apo Lonestar ===> Apla kataplhktiko
4saken Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Θα λεγα ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ - ΤΡΥΠΕΣ αλλα θα ηταν ιεροσυλια να γραφτει στο ιδιο μεσο αποθηκευσης με τραγουδι της Μαριαντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.