Προς το περιεχόμενο

My Brand New Pc

Dj_Grego

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε η ώρα για αγορά νέου PC.

Αρχίζουμε...

CASE--> Coolermaster Stacker

PSU---> Fortron Bluestorm 500W

Mobo--> Dfi SLi-D

CPU---> AMD X2 3800+

Ram---> Geil GE1GB3200BHDC 2x512MB PC3200

GPU---> XFX Geforce 6800 256MB PCi-E

HDD---> Western Digital 200GB Sata 2

DVD-RW NEC 4550

Display> Philips 190x6FB 19'' TFT

Όλα αυτά γύρω στα 1670? (μαζί με keyboard, mouse, FDD, και ηχεία).

Γνώμες, απόψεις για αλλαγές όλες δεκτές.

To pc θα χρησιμοποιηθεί για:

Games, Internet, Audio Editing & Creating,

Video Editing (περισσότερο Premiere), Photo Editing

και για λίγο CAD, CAM.

ΥΓ1:Για τις μνήμες έχω ακούσει πως οι GEIL Value με BH μέσα στο όνομα τους είναι UTT.

Αν όχι παρακάλω αν μπορείτε να μου προτείνετε μνήμες με UΤΤ.

ΥΓ2:Μπορώ να βάλω SATA2 σε υποδοχή SATA;

Καθώς προτιμώ Seagate σκληρό παρά WD απλά δεν βρήκα Sata2 Seagate.

Δημοσ.

Καλό σύνολο και αρκετά ισορροπημένο. Απλά θα σου πρότεινα να δεις τους Maxtor DiamondMax 10 250/300 GB όσον αφορά το θέμα σκληρός καθώς είναι ελαφρώς ταχύτεροι από τους WD. Κατά τα άλλα είσαι ΟΚ!

Δημοσ.

αν δεν είσαι από αυτούς που κάθε μήνα αγοράζουν κάτι, σκέψου το ενδεχόμενο να κόψεις απο κάπου, και να επενδύσεις σε 2x1gb ram.

Δημοσ.

Gia to video editing tha sou xreiastei gia to kalo to diko sou kai enas exoterikos skliros ara krata kai kana frago gia ekei.... episis enas filos pire ena 40ari sta 10.000rpm gia system gia video editing kai eide treli diafora!

Δημοσ.

Καταρχάς Thanks για τις απαντήσεις σας.

Λοιπόν Maxtor δεν παίρνω γιατί είχα έναν που στο άσχετο έκανε Reboot το PC και μετά πετούσε Errors συνεχώς kai κατάλαβα πως είχε πολλά Bad Sectors.

H σχέση απόδοση-τιμή της 6800 220? με την 7800Gt 340? είναι σχετικά μεγάλη για μένα που δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1700? για το PC.

Άλλωστε μάλλον θα περιμένω για την γενιά μετά τις x1800xt για να ξαναπάρω GPU και η 6800 μπορεί να αντέξει έστω και δύσκολα μέχρι τότε.

Ram θα προσθέσω στην συνέχεια αν χρειαστεί καθώς καθέ μήνα όχι απλά κάτι παίρνω για το PC αλλά είναι λες και αλλάζω Pc.

Όσον αφορά τους Raptors εντάξει δεν είμαι και επαγγελματίας δεν θα έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα ταχύτητας με 7200 αντί 10000.

Εξωτερικό σκληρό έχω για την ακρίβεια 2 έναν σε Case 200gb και έναν 120Gb επώνυμο.

Δημοσ.

ΥΓ1:....Για τις μνήμες έχω ακούσει πως οι GEIL Value με BH μέσα στο όνομα τους είναι UTT.

Αν όχι παρακάλω αν μπορείτε να μου προτείνετε μνήμες με UΤΤ.

Δεν φτανει μονο ο κωδικος BH....

Geil Value RAM using winbond UTT chips *Brain Power PCB*

How to Identify : Geil told customers to check with 2.85V 2-2-2-5 for UTT

2 of them with UTT chips have this PN:

PN : 1074-SN5001730

PN : 1259-SN5001385

PN : 1075-SN5001842

Look for Serial number with SN500xxxx and part number GE1GB3200BHDC

cpu-z reports the serial no. 20020725

Manufacturing date: week 255' date=' year 255

πηγή http://www.xtremesystems.org

Μπορεις να βρεις μια λίστα με τις μνημες που φορανε UTT ΕΔΩ

Δημοσ.

kala megale koroideve ... gia rota kai mena na deis posous diskous western digital dexomai kathimerina gia epistrofes dioti xtipane kai posous seagate kai meta gela ... alla ntaksei esy kati parapano tha ksereis.

Δημοσ.

Thanks Phovos & seventh_son.

Παρακαλώ ωστόσο μην συνεχίσετε με flames δεν αξίζει, δεν θα καταφέρετε να καταλήξετε πουθενά.

Έχεις δίκιο και εγώ Seagate θέλω όπως λέω και στο Post αλλά δεν βρίσκω Sata2 μόνο Ata που δεν θέλω.

Δημοσ.
kala megale koroideve ... gia rota kai mena na deis posous diskous western digital dexomai kathimerina gia epistrofes dioti xtipane kai posous seagate kai meta gela ... alla ntaksei esy kati parapano tha ksereis.

Δε γελαω με την ποιοτητα των Seagate[καθε αλλο μαλιστα] αλλα με το επιχειρημα σου περι pc world[περιοδικών Η/Υ]...Μου θυμίζει τακτική πολιτή καταστήματος Η/Υ "Παρε το ταδε γιατι βγηκε 1ο στο συγκριτικό του Χ περιοδικου"

Κι εγω Seagate αγοραζω συνήθως λογο εγγυησης απλα δεν τα ισοπεδωνω ολα ετσι ευκολα

EDIT

Δεν τιθεται θεμα κοντρας συζήτηση κανουμε, και οπως ειπες το θεμα με τους δίσκους και τη ποιοτητα δεν βγαζει ποτε σε καποιο συμπερασμα.

Για δισκο δεν χρειαζεται να βαλεις οπωσδήποτε SATAII μπορεις να παρεις απλο SATA μιας και η διαφορα επιδωσεων ειναι πολυ μικρή εως ελαχιστη.

Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ επειδή τα αγόρασα όλα εκτός από σκληρό το μόνο που θέλω να

ξεκαθαρίσω είναι αν μπορώ να βάλω Sata σκληρό σε Sata2 υποδοχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...