sparasta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Είμαι και εγώ ένας απο τους περήφανους κατόχους dsl απο την otenet. Η χαρά μου για την απόκτηση "γρήγορου" ίντερνετ στο σπίτι, γρήγορα εξαφανίστηκε. Δεν πέρασαν λίγες ημέρες, όταν παρατήρησα οτι η σύνδεση μου ανα τακτα χρονικά διαστήματα γίνεται καπνός. Εκέι που όλα πηγαίναν καλά, ξαφνικα....... τίποτα. Ούτε download, ούτε surfing ούτε nothing. Αφου προσπάθησα να βρώ την βλάβη απο μόνος μου, αποφάσισα να απευθυνθώ στα σαϊνια του customer service. Το αποτέλεσμα;;;; "Η σύνδεση σας κύριε είναι εντάξει.... Μάλλον φταίει οτι κάνετε πολλά download!!!!" Αν είναι δυνατόν. Άφησα να περάσουν λίγες ημέρες και τηλεφώνησα στον ΟΤΕ να δηλώσω βλάβη. Τι το ήθελα....... Με το που μπήκαν οι τεχνικοί στο σπίτι βρήκαν και την λύση...." Έχεις υγρασία " μου είπανε..... Στο λέμε αυτό για να μην μας ξαναπάρεις..... Και το τελειώτικό χτύπημα ήρθε δεπτερόλεπτα μετά....."Κανονικά έπρεπε να σας χρεώσουμε για την επίσκεψη, αλλά θα κάνουμε τα στραβά μάτια" Όπως καταλαβένεται αποτέλεσμα κανένα, οπότε και εγώ σαν καλό παιδι θα κάνω διακοπή της γραμμής και μεταφορά σε άλλον provider τηλεφωνίας. Θυμάτε κανείς μήπως τι είχε πει ο Χαρρυ Κλυν; Γ@!#$ω τον ΟΤΕ σας....Γ@!#$ω τις γραμμές σας.... See you later aligator......
ApSiMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 O M G ayto exw na pw mono..... apla na ksereis oti se opoion provider kai na pas (ekots vivodi kai telepasport nomizw) tha exeis grammi apo OTE kai to net tha einai apo ton provider...parolo pou den einia i grammi tou ote sto onma sou eksakolouthei na einai grammi tou ote...
billpeppas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αυτή την εξυπνάδα με την υγρασία την είχαν εκτινάξει και στην μητέρα μου ( α ρε να μην ήμουν σχολείο τότε... )... Τα καλώδια κύριοι εξυπνάδες πΟΤΕ είναι μονωμένα, και στεγανά. Μόλις το άκουσα...τηλέφωνο πάλι στον πΟΤΕ, μπινελικιδίωμα, και αυτολεξή: "ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ Κ**Ο ΤΟΥ" Δια μαγείας το επόμενο μεσημέρι όταν γύρισα σπίτι είχε έρθει τεχνικός, και το πρόβλημα είχε λυθεί...
The Crow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αυτή την εξυπνάδα με την υγρασία την είχαν εκτινάξει και στην μητέρα μου ( α ρε να μην ήμουν σχολείο τότε... )...Τα καλώδια κύριοι εξυπνάδες πΟΤΕ είναι μονωμένα' date=' και στεγανά. Μόλις το άκουσα...τηλέφωνο πάλι στον πΟΤΕ, μπινελικιδίωμα, και αυτολεξή: "ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ Κ**Ο ΤΟΥ" Δια μαγείας το επόμενο μεσημέρι όταν γύρισα σπίτι είχε έρθει τεχνικός, και το πρόβλημα είχε λυθεί...[/quote'] Μάλλον φοβήθηκε ο τεχνικός μην του φτιάξεις το δίκτυο στον κ**ο του και γι' αυτό ήρθε.XEXE!
insomniac_new Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον φοβήθηκε ο τεχνικός μην του φτιάξεις το δίκτυο στον κ**ο του και γι' αυτό ήρθε.XEXE! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ παντως ειναι μια καλή δικαιολογια αλλιώς δε διορθώνονται αυτοι..
sugoruyo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 loooooooooool emena mou eixan pei gia to adsl oti ftaiei pou eimai psila kai se mikri apostasti apo keraia kinitis tilefwnias [20m apo to kefali mou einai kai sto idio epipedo] kai mou kanei paremvoles me apotelesma na xanw ti syndesi
Mithrantir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 loooooooooool emena mou eixan pei gia to adsl oti ftaiei pou eimai psila kai se mikri apostasti apo keraia kinitis tilefwnias [20m apo to kefali mou einai kai sto idio epipedo] kai mou kanei paremvoles me apotelesma na xanw ti syndesi File mou esu exeis (kata ti gnwmi mou panta) xeirotero provlima apo to provlima me tin DSL sindesi sou. Twra gia to an uparxei pi8anotita na einai ontws kai provlima stin DSL sindesi sou auto paizei mias kai se toso kontini apostasi sigoura 8a uparxoun kai kapoies armonikes suxnotites pou 8a einai konta sti suxnotita pou paizei to DSL prwtokollo. Ta kalwdia tis tilefwnikis sou sindesis einai UTP (Unshielded Twisted Pair) pou simanei oti einai euais8ita se tetoiou eidous paremvoles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.