Προς το περιεχόμενο

ερώτηση άσχετου

utistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ερώτηση άσχετου περί των Home cinema..."Ψήνομαι" να αγοράσω ένα. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συνδέσω πικάπ ή / και άλλο κομμάτι του stereo στο ραδιοενισχυτή του home cinema; :)

Δημοσ.

Koίταξε αν έχει είσοδο "phono" που είναι για πικαπ.

Ωπωσδήποτε θα έχει και αρκετές "line" για να συνδέσεις τα υπόλοιπα.

Θα μου φανεί παράξενο να μην μπορείς να συνδέσεις πικαπ....

Δημοσ.

Άρα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει εισόδους...Έλα μου ντε που σε όσα έχω κοιτάξει, δεν έχω βρεί τίποτα...Μάλλον στραβούλιακας θα είμαι... :-P

Δημοσ.

Τίποτα από τα δύο...Απλώς ψάχνω σε sites τιμές και χαρακτηριστικά. Στις εισόδους λοιπόν δεν βλέπω "ποικιλία"...

Δημοσ.

Χα Χα...Λοιπόν, στα χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος υπάρχει και η ένδειξη "είσοδοι". Εκεί λοιπόν δεν βλέπω να λέει πολλά πράγματα.http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=15&Secton_id=26174103&Product_Id=293290

Δημοσ.

to kallitero pou exeis na kaneis einai na pas na deis apo konta ta mixanimata i estw na koitakseis sto episimo site tis etairias...an psaxneis na vreis analytika ti exei k ti den exei se eshop....swthikes!!!

Δημοσ.

Ο.Κ. να πάω από κοντά. το ερώτημα όμως είναι: στις εισόδους πως πρέπει να το λέει; analog input; ή αλλιώς; thanx for the answers :)

Δημοσ.

"Line in" για cd,tape.tuner και "phono" για πικαπ.

Αλλά με ένα search που έκανα δεν είδα να έχει τέτοιες.

Εχει δύο οπτικές και μια coaxial όμως.

Καλά είναι βέβαια να ρωτήσεις...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Θα συνεχίσω το ψάξιμο και αφού κατασταλάξω σε ορισμένα μοντέλα θα πάω και κατ' ιδίαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...