Rikos_69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Καλημερα σας.Αγορασα μια καρτα ASUS ATI RADEON 9600 XT 128ΜΒ η οποια εχει και video-in τουλαχιστον ετσι λεει. Απο πισω υποδοχη δεν εχει (εχει μονο S-Video) αλλα οταν την εγκατεστησα μου αναγνωρισε τα εξης: ΑΤΙ WDM Rage Theater Video και ATI WDM Specialized MVD Codec. Εχω την εξης απορια. Μηπως το S-Video ειναι αμφιδρομο δηλαδη και δεχεται αλλα και στελνει σημα? Αν ναι με τι προγραμμα μπορω να επεξεργαστω την εισερχομενη εικονα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Το link της καρτας ειναι το εξης : http://france.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 mono stelnei stin karta to s-video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 eine svga out ayto pou vlepo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ayto nomizw kai egw alla ayta pou egkatesthse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Using TV Out View your PC’s display on a TV Your RADEON 9800 Series has TV Out capability. You can attach your graphics card to a TV and monitor at the same time. Or you can connect it to your VCR and record your monitor’s display. den lei omws gia video in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Nai alla h dikia mou einai 9600.Tsekare to link poy exv dwsei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Το βύσμα της κάρτας είναι κάτι παραπάνω από S-Video. Έχει περισσότερα pins. Ένας φίλος έχει την ίδια κάρτα αλλά μαζί υπήρχε και αντάπτορας με ένα καλώδιο που έμπαινε σε αυτό που μοιάζει με Svideo και έβγαζε S-Video in/out και Composite In/out (Σύνολο 4 υποδοχές.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Επειδη την μεταχειρισμενη και δεν μου δοθηκε αυτο το βυσμα ξερει κανεις αν μπορω να το βρω απο καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 κοιτα υπαρχει η 9600xt td και η τvd η td δεν εχει βιντεο ιν ενω η αλλη εχει!σιγουρέψου για το ποια εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ειμαι σιγουρος οτι εχω την TVD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αφού έχεις την ΤVD θέλεις αντάπτορα το λέει στη γερμανικιά σελίδα http://www.asuscom.de/products4.aspx?modelmenu=2&model=284&l1=2&l2=9&l3=17 τώρα που θα το βρεις εδώ είναι τα δύσκολα.Στείλτους μαιλ πρώτα στο σερβις ή στο ebay δεν ξέρω τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.