ksessalonikios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τον τελευταιο καιρό εχω μπει στο τριπάκι να ψηφιοποιήσω κατι παλιές βιντεοκασέτες μεσω ενός deck dvd recorder. Ως εδώ όλα οκ, το πρόβλημα εμφανίζεται οταν θέλω να μετατρέψω τα dvd σε xvid για να τα ανεβάσω σε ένα σάιτ, ενώ σε μερικά avi δεν παρατηρείται κανένα προβλημα σε αρκετά άλλα μετά απο μερικά λεπτά παρατηρείται ασυγχρονισμός μεταξύ εικόνας και ήχου. Εχω δοκιμάσει διαφορες μεθόδους, οπως το να συμπιεσω καθε vob ξεχωριστά, αλλά και πάλι σε μερικά απο τα avi που προκύπτουν υπαρχει το πρόβλημα, προσπάθησα αυτα να τα ψιλοστρώσω αλλά οταν πηγα να τα ενώσω σε 1 μεγάλο αρχείο πάλι εμφανίστηκε ο ασυγχρονισμός. Απο προγράμματα για τη συμπίεση εχω δοκιμάσει αρκετά. Ακόμα και οταν πηγα να κανω τη συμπιεση σε wmv με το movie maker ενώ σε σημεία που τα αβι είχαν προβλημα στην καθυστέρηση το wmv ήταν οκ αλλά εδώ υπήρχε αλλο σφάλμα, μετά απο μερικά λεπτα χανόταν τελείως η εικονα κι ο ήχος. Αμα εχει κανεις να προτήνει καμια λύση δοκιμασμένη θα του ήμουν υπόχρεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.