DimitRi_Del Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Eίναι ιεροσυλία να τσιάρεις το Cube.Το psx και το ps2 επιβάλεται να τα τσιπάρεις,το xbox δεν πρεπει ,αλλά το Cube!!!!
iSpO_fAcTo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 mporeis na tou to steileis me courrierpistepse me ki egw apo auton agorazw' date='tou esteila apo krhth to diko mou gamecube kai to eftiakse tzami me to neo Ripper 3.1 GC me autoboot ktlp...[/quote'] den ksero fovame ligo na steilo konsola me courrier se enan agnosto.
sargos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Eίναι ιεροσυλία να τσιάρεις το Cube.Το psx και το ps2 επιβάλεται να τα τσιπάρεις,το xbox δεν πρεπει ,αλλά το Cube!!!! Einai merika paixnidia ta opoia den kukloforoun se original edw stin ellada kai anagkastika to tsipareis ean theleis na ta pareis se backup... Kalo tsipaki einai to Qoob SX, kai kostizei gyrw sta 60eura me topothetisi
kallair Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 entaksei to tsiparoume... meta omws ti homebrew programs exei? k pou vriskoume paixnidia na noikiasoume? den exo vrei pouthena na noikiazoun games.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 exei emulators kai linux me autoboot cd malista paixnidia boreis na katevaseis!
xalia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δε ξέρω πείτε με ρομαντικό μπορεί και να έχω άδικο αλλά το backup είναι λίγο ξενέρα! Πήρα για το gba 1 flash 1gbit! Μπορώ να παίξω τα πάντα στο gba! Αλλά δε μου δίνει την ίδια αίσθηση με το original game! Γι αυτό θέλω να πουλήσω και το flasaki και να πήξω και στα original games! Σχετικά με το cube στο cduniverse υπάρχουν παιχνίδια σε τιμές ξεφτίλα! Θα μου πείτε είναι αμερικανικά και δε παίζουν, με ένα free loader όλα παίζουν. Ακόμα στο the mall είδα games για cube σε πολύ χαμηλές τιμές! Στο κατάστημα Fnac απο όπου τσίμπισα και ένα gba micro!
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δε ξέρω πείτε με ρομαντικό μπορεί και να έχω άδικο αλλά το backup είναι λίγο ξενέρα! Πήρα για το gba 1 flash 1gbit! Μπορώ να παίξω τα πάντα στο gba! Αλλά δε μου δίνει την ίδια αίσθηση με το original game! Γι αυτό θέλω να πουλήσω και το flasaki και να πήξω και στα original games!Σχετικά με το cube στο cduniverse υπάρχουν παιχνίδια σε τιμές ξεφτίλα! Θα μου πείτε είναι αμερικανικά και δε παίζουν' date=' με ένα free loader όλα παίζουν. Ακόμα στο the mall είδα games για cube σε πολύ χαμηλές τιμές! Στο κατάστημα Fnac απο όπου τσίμπισα και ένα gba micro![/quote'] Σωστός :razz: !!!! Και εγ'ω έχω καμιά 15-20παιχνίδια στο Cube ,τα περισσότερα από αν όχι όλα από παραγγελείες μέσω internet,amazon,play
Bourdoulas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 xalia exeis apolito dikio...otan agorazeis ena original paixnidi toy dineis alli a3ia...mporeitai na ginetai pio sigkekrimenoi me tis times?
xalia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ρίξε μια ματιά στο play.com και στο cduniverse.com στο fnac να πω ότι είδα το splinter cell 9ε!
Bourdoulas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 an milame gia tetoies times tote a3izei!
xalia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 χτες πήρα πάλι απο το fnac το prince of persia the warrior within 9.99
Bourdoulas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 an exei kai kana resident (0,1,4) se ayti ti timi tote einai...loukoumi
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Πάντως είχε ακουστεί ότι μια ομάδα ετοίμαζε κάποιον soft loader...τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει με το project...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.