Προς το περιεχόμενο

99,8 torrent

karolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ena torrent moy exei ftasei sto 99,8 kai exei stamathsei!yparxei tropos na to apodesmeysw xwris na to xasw?ka na leiepei to akommati poy den exei katebei,to opoio fantazomai den prepei na einai tpt!

Δημοσ.

Συνηθισμένο φαινόμενο όταν υπάρχουν ελάχιστοι seeders και οι τελευταίοι αποφασίζουν να την κάνουν με ελαφρα πηδηματάκια. Γι'αυτό όταν κατεβάζουμε ένα tor*ent, αν δούμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί seeders μένουμε λίγο καιρό ακόμα online για να το πάρουν κι άλλοι.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία των tor*ents. Πόσες φορές μου έχει σταματήσει στο 90-95% και έχω αναγκαστεί μετά από βδομάδες να το σβήσω τελικά...

Δημοσ.

Εγώ κανά δύο video που μου έμειναν στο χέρι τα διόρθωσα με το VirtualDub γιατί ευτυχώς ο ήχος ήταν CBR. Έχασα μερικά λεπτά αλλά το βίντεο παίζει μια χαρά και χωρίς κολλήματα στα σημεία που χάθηκε ή πληροφορία.

Άν ο ήχος είναι VBR δοκίμασε avifix, divfix, drdivx.

Άν το αρχείο είναι wmv, asf δοκίμασε με τα asf tools

Αν είναι mpg... δύσκολο γιατί δεν θυμάμαι πως γίνεται....

Δημοσ.

to arxeio eimai avi!fantazomai gia na exei ftasei sto 99,8 liga deyterolepta den tha exoyn graftei!seeds apo thn arxh eixe 52(den einai kai ligoi) alla pote den htan kanenas online giayto kai egw elpizw na mpei kanenas kai na tsimphsw to 0,2 poy moy leipei!alliws tha prepei na moy peite akrivws th diadikasia gia na to parw hmiteles giati den thn epiasa!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...