Προς το περιεχόμενο

usb flash 512Mb

skasiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα flash usb 512 Mb και ξαφνικά δεν μου εμφανίζονται τα αρχεία που έχω μέσα και μου λέει ότι το format είναι RAW πώς θα το κάνω FAT? με τα Win XP δεν γίνεται τίποτα

Καμιά ιδέα??

Δημοσ.

Ναι προφανώς το παιδί όμως δεν θέλει να χάσει τα αρχεία του... Με την επιλογή φορμάτ θα τα χάσει!

Δεν εχω πολυ εμπειρία με USB sticks, με την έννοια ότι εδω και 2.5 χρόνια που χρησιμοποιοώ, ΠΑΝΤΑ κάνω eject πριν το βγάλω απτην υποδοχή.. Επειδή πολλοί έχουν πρόβλημα, υποπτέυομαι ότι έχει κάτι να κάνει αυτό.

Δεν ξερω πως να ανακτήσεις τα αρχεία σου, ίσως με κάποιο πρόγραμμα file recovery? Δεν ξέρω δηλαδή πως αποθηκεύονται πάνω στο USB, αλλιώς σίγουρα με ενα file rec. προγραμμα θα τα εβγαζες.

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μ' ένα stick 128 MB . Έτσι ξαφνικά το βάζω στην USB του υπολογιστή και μου βγάζει ότι δεν είναι formated (RAW δηλαδή) και μετά όταν πας να του κάνεις format σου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει format... Παίζει να χάλασε το stick? Το δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και πάλι το ίδιο... Υπάρχει κάνα utility για να checkareis usb sticks? Θα ψάξω και εγω και αν είναι θα επανέλθω.

Δημοσ.

Τα flash drives δεν είναι αθάνατα.

Το μόνο άσχημο είναι ότι αν έρθει η κακιά στιγμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Τουλάχιστον οι σκληροί δίσκοι το παλεύουν το θέμα.

Δημοσ.

Εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα με ενα ολοκαινουριο usb stick.Εκανα το εξης: ζητησα απο τα win να κανουν disk check μετα απο restart, κανω restart, μπλε οθονη που κανει check, log in σε XP και ολα μια χαρα.Αφηστε που δεν πειραχτηκαν και τα αρχεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...