xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Geia xara se olous. plhroforithika pws yparxei etaireia h opia asxoleiatai me doryforiko ionternet kai malista se logika plaisia timwn. Gnwrizei kapios kati giayto?giati to megalo atou ths ypotheshs eiai pws oti lefta kai na dineis...den pane STON OTE!!den me peirazei na agorasw exoplismo..alla thelw na mathw an ayto isxuei sthn eladitsa mas kai an kapios to exei kanei dh h exei akousei kati se sxesh me ayto! eyxaristw
polaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ειχα ψαχτεί για satelite και ειναι πολυ ακριβο.. Δεν ξερω αν φερνει καποιος πλεον επίσημα (γιατι εγω ειχα βρει εταιριες του εξωτερικου που σε παραπέμπανε στους εδω αντιπροσώπους) αλλα είναι ακριβό... Ειδικά αν σκεφτείς ότι χρειάζεσαι γραμμή DSL για να κάνεις upload.... Εναλακτικά, παίρνεις πακέτο download/upload το οποιο θα σου κοστίσει ΤΡΕΛΑ γιατι θα στήσεις ολοκληρο συστημα για να στέλνει στο δορυφορο σημα.. Εγω λέω πάρε κανένα πακέτο HOL 1024 με 42.5? τελική το μήνα, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να το συναγωνιζεται απο θέμα κόστους/ταχύτητας... Εκτος αν μενεις σε περιοχη που δεν εχει DSL, στην οποια περίπτωση ελπίζω να έχεις βαθιές τσέπες.... :D
xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ειχα ψαχτεί για satelite και ειναι πολυ ακριβο.. Δεν ξερω αν φερνει καποιος πλεον επίσημα (γιατι εγω ειχα βρει εταιριες του εξωτερικου που σε παραπέμπανε στους εδω αντιπροσώπους) αλλα είναι ακριβό... Ειδικά αν σκεφτείς ότι χρειάζεσαι γραμμή DSL για να κάνεις upload.... Εναλακτικά' date=' παίρνεις πακέτο download/upload το οποιο θα σου κοστίσει ΤΡΕΛΑ γιατι θα στήσεις ολοκληρο συστημα για να στέλνει στο δορυφορο σημα.. Εγω λέω πάρε κανένα πακέτο HOL 1024 με 42.5? τελική το μήνα, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να το συναγωνιζεται απο θέμα κόστους/ταχύτητας... Εκτος αν μενεις σε περιοχη που δεν εχει DSL, στην οποια περίπτωση ελπίζω να έχεις βαθιές τσέπες.... :D [/quote'] To paketo pou les me thn Hellas On Line peribalambanei kai to pagio ston ote h oxi?Ennow ta 42 eurw einai mono gia thn HOL h synolika kai me OTE?
xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 polaki Molis mou steilane ena email gia perissoteres plhrofories apo thn idia thn etaireia! bebaia den einai arketes an bgazeis esy akrh pesmou kai mena...den fenonati poly akribes etsi opws to lene! to keimeno einai to parakatw: Όλος ο εξοπλισμός κοστίζει 99? με ΦΠΑ. Οι συνδέσεις μας ξεκινούν στα 1024kbps με 12,99?+ΦΠΑ και 0,015?/ΜΒ. Για απεριόριστο όγκο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο πακέτο Classic 3 το οποίο στοιχίζει 54,99?+ΦΠΑ. Ευχαριστώ, Hellas Digital
getty Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αν μόνο κατεβάζεις από το δορυφορικό σου κοστίζει πολύ πλέον ο ΕΠΑΚ γιατί χρειάζεσαι και επίγεια σύνδεση. Αν μιλάμε για αμφίδρομο δορυφορικό, τότε οι τιμές είναι άπιαστες. Θα χρειαστείς κανα 3000 ευρώ για εξοπλισμό και κανά 120αρι το μήνα για 512/128 (βλέπε satspeed). Στα 500 ΜΒ μπαίνει και κόφτης! Γενικά δε λέει κατά την άποψή μου. Αν εχει dsl πάρε dsl.
xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 nai gia dsl me blepw :(kalo top doryforiko alla mallon aplisiasto pros to [parwn. telika me th HOL ta 42.5 euros einai xwris to pagio tou OTE? an nai poso paei to pagio tou OTE?
sotris99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 To δορυφορικό internet έχει και ογκοχρέωση... me max τα 4GB. Από εκεί και πάνω τιμή ανά MB!!!!
xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Nai ok....na sas pv thn alitheia to ebgala kiolas apo rto myalo mou apla boithiuste me me to parapanw erwthma mou...ta 42.5 euro einai me h xwris to pagio ston OTE? exw erthei apo exwteriko kai ola ayta mou fenonati les kai einai apo allo planhth.. apo mia 3MBit hrtha sthn 384!!! eleos!
sotris99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Cable 10 mbit άσε... Anyway υπομονή... Τα 42,5 είναι η συνδρομή στον provider....
xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 42.5 ston porovider...kai posa ston OTE?ntroph re paidia...mas koroideyoun psiloxazi!
sotris99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Συνέχισε εδώ θα βρείς περισσότερες πληροφορίες http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=125227 ;-)
sotris99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Btw τα 42,50 πειλαμβάνουν το πάγιο της dsl γραμμής... Σόρρυ για την μ@λ@κί@ που πόσταρα πριν...
xtraktor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Btw τα 42' date='50 πειλαμβάνουν το πάγιο της dsl γραμμής... Σόρρυ για την μ@λ@κί@ που πόσταρα πριν...[/quote'] a to perilambanoun?e tote allazei to themaayto shmainei pws an dwsw olo aytop to poso tha exw xeplyrwsei thn dsl san grammh kai san provider gia 12 mhnes???ayto tha htan super..to mono pou tha prepei na polhrwsw einai h grammh thlefwnou?? pes mou pws ayto eiani alitheia??pleaseeeeeeeeeeeeeee kati alo...o bro mou exei hdh grammh sto spiti thlefwnou kai ebale dsl....ginete na balw deyterh grammh sto spiti kai apo ekei me neo arithmo mia kainourgia dsl me HOL?
sotris99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς αλλά για ποιό λόγο θέλεις να το κάνεις αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.