Προς το περιεχόμενο

Torrent=No surfing?

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera.diapistosa oti opote katebazw apo torrent to serfarisma se selida einai adinato...paw na anoiksw mia selida k kanei 10 wres enw molis stamatisw to dl apo to torrent einai ola kirile....

sthn arxh pisteua oti ftaei to torrent manager( BitTorrent-3.4.2 ) kai meta apo ena search sto forum katebasa to mTorrent 1.2.2 to opoio legan oti einai k pio elafri klp klp..omws meta liphs anakalipsa oti to problhma paramenei...

exw adsl 384/128 forthnet me modem omws crypto f200.kapou eixa akousei oti ta torrent trwne pollous porous tis sindeseis me apotelesma auto pou anafero parapanw.an allaksw to modem kai parw ena router p.x tha dw diafores?exete na protinete kati kalitero wste na mporw na katebazw apo torrents k na mpw na serfaro san anthrwpos?

p.s den ftaei oti apo to torrent katebazei me tin max taxitita tis dsl mou(auth tin stigmi katebazei me 18kb/s k anebazei me 5kb/s)ara i grammh exei akoma na dwsei bandwith :)

help me...

Δημοσ.

δοκίμασε να αλλάξεις την ταχύτητα upload του προγράμματος Torrent που χρησιμοποιείς στα 5 Kbps. στο Azureus και στο μTorrent που χρησιμοποιώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. ανοίγω κανονικά τις σελίδες.

(Το Azureus είναι λίγο περίεργο σαν πρόγραμμα ,δηλαδη δέν έχω πιάσει download πάνω απο 15 Kbps αλλά άν κάνεις αυτό που σου είπα με το upload λογικά θα φτιάξει) κάντο και πές μου

Δημοσ.

sto mTorrent 1.2.2 exeis tin epilogi na rixnei to upload apo apeiro se opoia timi tou oriseis , kata ti diarkeia pou kaneis download. otan teleivsei to download ksanagyrnaei to upload se apoiro. me ayto ton tropo 1.tha vlepeis selides poio eykola 2.tha katevazei poio grygora. orise to upload limit gyro sto 13.

Δημοσ.

to thema einai oti k me 5kb/s na katebazw pali den mporw na serfarw(to upload to exw k apo to netlimiter sto 6-7kb/s)...molis to kleisw ola kirile.to p.c einai apo format opote na arxizw na skeutomai gia kainourgio router?(auto pou exw twra einai usb modem :( )

kamia alli lish ektos ths agoras router yparxei?

Δημοσ.

ε ρε τρελέ μου λογικό είναι... έχεις Net Limiter στα 6 Kbps και έχεις upload γύρω στο 5Kbps. Δοκίμασε να κατεβάσεις το upload στα Torrents γιατί έτσι θα έχεις και καλύτερο download και θα ανοίγουν οι σελίδες...και αν μπορείς να βγάλεις εντελώς το net Limiter.

Δημοσ.

na to parw apo tin arxi giati mperdeutike i ypothesh...

kleinw teliws to net limiter k exw to mtorrent na katebazei ena torrent me tis ekshs taxitites: 15kb/s download 3kb/s upload.

ME AUTES TIS TAXITHTES otan paw na serfarw mou bgainei to ladi....me to pou kleisw to mtorrent i' paliotera to BitTorrent kai paw na anoiksw mia selida ola asteri....

h aporia mou einai oti me to dc++ me tis idies taxites dl k ul to serfing ginete mia xara......

Δημοσ.

Den einai 8ema taxuthtas alla ari8mou connections ston torrent client.

An exw 2 torrents na erxontai (eite me 5k eite me 45k) selida den anoigei.

An stamathsw to ena download (asxetws taxuthtas), oi selides anoigoun amesws.

Sto Global connections exw 100, sto per torrent 50.

Se mena toulaxiston etsi lunetai to problhma. Kai den exw router alla ena aplo modem.

Δημοσ.

Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχω router zyxel και οταν κατεβάζει ο client bitloard μου βγαίνει πράγματι το... λάδι να δώ κάποια σελίδα. Άσχετα με πόσο κατεβάζει. Ακόμη και με 2-3k/s . Είναι πράγματι πολύ σπαστικό....

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις

α) να έχεις τρελή μπακατέλα μόντεμ. Τί έχεις;

β) έχει να κάνει με τον περιορισμό πακέτων/δευτερόλεπτο που δημιουργεί το δίκτυο του ΟΤΕ (ανεξαρτήτως Provider) όταν βρίσκεται σε συμφόρηση. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλες τις περιοχές (ανάλογα με την πληρότητα των DSLAΜ της κάθε περιοχής).

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση είναι όπως λέει ο Bliss να ρίξεις τον αριθμό των connections. Στη δικιά μου γραμμή χρειάζεται να τα ρίχνω σε 20 global connections (κι έχω και us robotics modem). Μουλάρι υπό αυτές τις συνθήκες δε λειτουργεί, όπως δε λειτουργούν κι online games, voice conference και τέτοια πράγματα.

Όσο περισσότερος κόσμος βάζει dsl τόσο περισσότερο παρουσιάζονται και τα παραπάνω προβλήματα. Ο ΟΤΕ γνωρίζει το πρόβλημα (συγκεκριμένα το voice conference τσούζει πολλούς) αλλά δε διατίθεται να κάνει τίποτα για το θέμα (καθώς δεν υπάρχει κι ανταγωνισμός).

Δημοσ.

exw mpakatela modem :( Crypto F200

to dslam mou den einai pitarismeno giati genika pianw taxitites 40-43 kb/s.etsi ki alliws edw sta xania parolou pou exei mono 2 dslam,tixenei na briskomai se auto me ta ligotera noumera(tsekarismeno apo ena .doc pou eixe dwsei enas xrhsths edw sto insomnia).anyway twra pou ebala 20 global connections kapoios eftiakse(serfarw pio anthrwpina,oxi omws opws otan einai kleisto alla entaksi min ta thelw k ola :P )isws mia epomenh kinhsh mou einai na parw ena router tis prokophs...

Δημοσ.

an exeis aksiopreph cpu k ram ( tou styl 2giga cpu, 512 ram, win xp ) me to crypto f200 de tha xeis provlima. Me paromoio pc, exw max 200 connections k 200 to keep, alla to upload sta 8kb. Anevase to upload sta 8 giati polloi trackers douleuoun me ratio, k me to 3 pou exeis esy eisai ypervolika xamhla. Analoga loipon tous seeds - peers klp, tha katevazeis akoma k me 40kb.

ps. Gia to f200 eixan vgei kapoioi anepisimoi drivers pou htan poli kaliteroi apo autous pou dinontan me to modem. kapoio palikari tous eixe kanei post edw mesa, psaksto ligo.

ps2. mh xrhsimopoieis internet explorer gia surfing, einai pio argos k apo thn kathisterhsh. Opera / firefox.

Δημοσ.

exw athlon 2.4 , 1gb ram , windows xp pro sp2 kai xrishmopoiw gia explore ton maxthon edw k 1.5 xrono peripou kai den ton allazw me tpt :P(kai ekana format prin 3 wres peripou gi'auton akrivos ton logo)oso gia to upload an dw oti menei katw apo ta 12 kb/s den bazw kan limit an kseperasei ta 12 tote bazw mias k mou rixnei to dl.

omws ksanalew den me niazei me poso tha katebazei apo to torrent(me niazei alla den einai auto to prob)apla telika katalaba oti ama exei polla connections ena torrent to net mamiete :/ twra pws esy exeis kataferei na exeis 200 connections sta torrent sou k na serfaresi aneta ....poio prog exeis gia dl twn torrents?(mipos telika paizei k auto ton rolo tou)

Δημοσ.

arxika tha sou fanei mamakia afto pou tha po alla meta apo ligo kairo tha dis pos einai i pio kali lisi. MIN KATEBAZEIS OTAN THES NA SURFAREIS.

aitiologisi :

etsi kai allios i taxitita tis sinedesis sou einai mikri (384 einai mia xara gia web den einai oti otan surfareis den tin ekmetalevese)

a kai kati pou ksexasa einai poli mizero na baleis adsl kai na ginis doulos ton download sou (diladi a surfaris ligo kalitera apo 56k modem mono kai mono gia na katebaseis mia tainia 3-4 ores pio noris)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...