Προς το περιεχόμενο

Ιδιότητες Χρηστών

igrasias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει έναν νέο χρήστη στο pc μου (π.χ. Guest) κ όταν μπαίνω εκεί μου έχει απενεργοποιημένες τις συνδέσεις στο Internet και δεν μπορώ να μπω.

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει πώς να αλλάζω τις ιδιότητες ενός χρήστη στα windows και να καθορίζω αναλυτικά ποιες εφαρμογές θα τρέχουν κ ποιες όχι, γιατί από τους Λογαριασμούς Χρηστών δεν έχεις τέτοιες δυνατότητες από ότι είδα.

(π.χ. πως θα ενεργοποιήσω τις συνδέσεις μου για το internet;)

Δημοσ.

Nomizo oti an anti na valeis to guest mode on dimiourgiseis enan allon logariasmo me allo onoma kai tou valeis limited privileges tote tha leitourgisei mia xara..(den nomizo oti ginetai apo ta windows na kathoriseis mia mia efarmogi pou tha mporei na trexei o kathe xristis i oxi)

Mia antistoixi erotisi!Pos ginetai na mpo sta windows me ton administrator ektos apo safe mode???(oxi me admin privileges, ennoeite oti einai diko mou to pc min mperdeueste me klepsimo kodikon ktl ktl)

Δημοσ.

Έναρξη-->Εκτέλεση-->cmd-->gpedit.msc και κάνεις διάφορα με το σύστημα.

Τώρα αν θέλεις να μπορείς να συνδεθείς στο Internet με άλλο χρήστη είναι πολύ απλό.

Απλώς πηγαίνεις στην σύνδεση του Internet που χρησιμοποιείς και κάνεις διπλό κλίκ και τσεκάρεις την επιλογή να επιτρέπεται η σύνδεση άλλων χρηστών ή κάπως έτσι.

Δημοσ.
Mia antistoixi erotisi!Pos ginetai na mpo sta windows me ton administrator ektos apo safe mode???(oxi me admin privileges, ennoeite oti einai diko mou to pc min mperdeueste me klepsimo kodikon ktl ktl)

Πάτα δύο φορές Ctrl-Alt-Del στην αρχική οθόνη επιλογής χρήστη (Welcome Screen).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...