ekkli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 αγορασα το σαββατο ενα maxtor sata II, τον εβαλα σε ενα (μαλλον φτηνης κατασκευης) εξωτερικο κουτι usb 2.0 sata I, κ τον φορμαρα. οταν πηγα να κανω copy 50 περιπου αρχεια, μου εβγαλε ενα I/O unknown problem κ μερικα αλλα που δεν θυμαμαι. οταν πηγα να ξαναγραψω αρχεια, κολλησε η διαδικασια στα 8 mins remaining για κανενα μισαωρο. σταματησα , πηγα να ξαναγραψω κ κολλησε τελειως το πισι. εκανα restart κ το πισι δεν ξεκιναγε καν. αυτη την στιγμη για να δουλεψω, εχω σβηστο το κουτι. ξερει κανενα παιδακι που μπορει να οφειλονται τα προβληματα? το I/O error ειναι controller, σωστα? τα υπολοιπα κολληματα μου θυμιζουνε usb. μπορει να οφειλονται στον ελεγκτη? γενικα να επιστρεψω πισω το πακετο ? 200 ευρα μου ηρθε, το ειχα ψαξει κ αρκετο καιρο κ ειμαι πολυ απογοητευμενος...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 νομίζω πως οι sata II δίσκοι έχουν πίσω ένα jumper για να μπορέσουν να δουλέψουν σαν sata I.έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει.Δοκίμασε να βγάλεις το jumperaki και να τον δουλέψεις στο εξωτερικό κουτί.Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα..
stefanos_79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Mήπως έχεις συνδέσει τον σκληρό με κάρτα pci usb ?Γιατί και σε μένα παρουσιαστηκε παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε η κάρτα ενώ όταν έβαλα το σκληρό πανω στην motherboard ολα οκ.
mrzero Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 epidi tin exw pa8ei kamposes fores etsi malon einai provlima kai ton dio. to 8ema einai oti oi oi SATA me usb2 (akoma kai me firewire eto idio epa8a) den sikonei tetoia posotita dedomenon οταν πηγα να κανω copy 50 περιπου αρχεια distixos giato 8ema den iparxei lisi ka8os epikinonisa me tin eteria agoras kai na fantasteis to dikomou einai ena komati i eteria den anagnorizei kamia eu8ini kai leei den prepi na metaferoume tetoio posotites dedomenon..... opote i moni lisi einai na ta kaneis copy se mikrotera komatia 4-5-6 GB tin fora..
ekkli Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 εκανα μια μικρη ερευνα στο γουγλη με βαση το μηνυμα που μου βγαζει: windows - delayed write failed windows was unable to save all the data for the O:\ . the data has been lost . tis error may caused by the a failure of your computer hardware or network connection. please try to save this file elsewhere. τα νεα δεν ειναι καλα. ειναι προβήμα που απ'ότι ειδα προκυπτει συνηθως σε εξωτερικους sata maxtor κ δυστυχως δεν εχει στανταρ λυση. αλλος εκανε τον εξωτερικο, εσωτερικο, άλλος τον εβαλε στην firewire -αν και μπορει να προκυψει κ εκει το προβλημα. το θεμα ειναι τί να κανω τώρα. εν μερει οφείλεται κ στο onboard usb chipακι της mb. αλλά κ να τα παρουνε πισω τί θα τον κανω τον σκληρο? αδεια θεση μεσα στο κουτι δεν εχω για 3ο σκληρο. παιδια ειμαι σε απογνωση, πασα προταση δεκτη
mrzero Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 den iparxei mia... distixos....einai provlima sxediasmou kai den iparxei kati pou na boroume na kanoume
strassenmeister Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Βγαλε εναν απο τους σκληρους που εχεις ηδη στο PC,εαν μπορεις να το χρησιμοποιησεις εκεινον ως εξωτερικο και βαλε τον καινουργιο μεσα στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.