Vdellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Εδώ και λίγο καιρό απέχω από τις hardware συζητήσεις των PC… Θέλω να αγοράσω μια nforce4 SLI mo/bo, και ταυτόχρονα να την εξοπλίσω με μια SB X-Fi (την απλή). Διαβάζω όμως ότι υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας των δυο αυτών εξαρτημάτων (σε boot, driver installation, BSOD κλπ). Έχω βάλει στο μάτι την ASUS A8N SLI (την απλή). Αν και έκανα search στο forum δεν έβγαλα άκρη. Από προσωπική του εμπειρία, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει στην ASUS, και αν ναι, αν διορθώνεται με bios update (και ποια έκδοση); Θα ήθελα επίσης να μάθω πώς τα πάνε και οι άλλες mo/bo (DFI, Abit, MSI κλπ) σε αυτό το θέμα. Thanks in advance…
MadSurfer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Take a look: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124403&highlight=abit Με την συγκεκριμένη μητρική δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πάντως με την X-Fi, ίσως όμως να υπάρξει θέμα με το ανεμιστηράκι της αλλά και αυτό ξεπερνιέται ευκολα
spybol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αν θυμαμαι καλα η xfi δουλευει ΟΚ με ολες τις Asus και αυτο γιατι το προβλημα που εχει παρουσιαστει στο nf4 ειναι με BIOS της phoenix/award, ενω η asus φοραει ΑΜΙ.
Vdellas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Χμμμ…. Κατέβασα το manual της ASUS από το site της και βλέπω στις εικόνες ότι «φοράει» phoenix/award και ΟΧΙ ΑΜΙ !!! Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;
mikemoisi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ Nforce4 ΠΑΡΤΕ Nvidia ΜΟΝΟ!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ)...
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ Nforce4 ΠΑΡΤΕ Nvidia ΜΟΝΟ!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ)...1. Μη φωνάζεις (δηλαδή μη γράφεις μόνο με κεφαλαία) 2. Που το άκουσες αυτό?
billpeppas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ Nforce4 ΠΑΡΤΕ Nvidia ΜΟΝΟ!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ)... για αυτό δεν λειτουργεί η Radeon μου στο nForce 4 mobo μου... Να σταματήσεις την παραπληροφόρηση μήπως ?
psyhakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Εχω και εγω την συγκεκριμενη καρτα ηχου,δεν την εχω συνδεσει με ηχεια 5.1 η 7.1 στο Everest μου γραφει Audio Adapter Creative SB X-Fi [NoDB] εχω την απορια αυτο το [NoDB] τι σημαινει?εγεινε καμια λακαμια στο Install?
Aegean Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Έχω την ASUS A8N SLI και εδώ και 5-6 μέρες έχω εγκαταστήσει την X-Fi Fatality και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Φυσικά έχω βάλει τους τελευταίους drivers για m/b και κάρτα γραφικών (XFX 7800GTX) όπως επίσης και το τελευταίο BIOS.
FLO Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Εγω παντως πιστευω πως ολα τα προβληματα ειναι θεμα των drivers οι οποιοι οταν ωριμασουν θα ξεπεραστουν ολα τα προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.