kSiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 γειά και χαρά. έχω ένα CD-RW Yamaha (20x40x10). ξέρω είναι παλιό αλλά έτσι όπως ήρθε η κατάσταση δεν θέλω να ακούσω για καινούριο.(δυστυχώς διαψεύτηκαν οι φήμες ότι το Yamaha θα μου κρατήσει 1+κάτι ζωή) anyway συνεχίζω... το Yamaha έγραφε πάντα σε ταχύτητα 8x όσο και να το έβαζα, μου είχαν πει ότι παίζει κάτι με protection και ιστόριες... οκ δεν το έψαξα γιατί δεν βιάζομαι να γράψω cd. τώρα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν γράφει Mp3. το Nero δείχνει ότι το γράφει αλλά μόλις φτάσει στο 100% μου πετάει κόκκινο παράθυρο και λέει ότι δεν το έγραψε. κοιτάζοντας απο πίσω το καμένο δισκάκι βλέπω ότι έχει γράψει ένα 10% περίπου του δίσκιου. το παράξενο είναι οτι τα Audio τα γράφει κανονικότατα. έχω δοκιμάσει με διάφορα δισκάκια(+τα Verbatim που θεωρούνται τα καλύτερα)αλλά στα 15 θα γράψει το ένα. δεν ξέρω αν υπάρχει λύση(εκτός από τον κάδο). με μία αναβάθμιση firmware γίνεται τίποτα? φχαριστώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Να σου πω, κάτι παρόμοιο είχα με το Teac και λεω "δεν του κάνω ένα update,άμα πετύχει πέτυχε" Και πέτυχε!
kSiS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 thx , θα το δοκιμάσω. το μοντέλο του είναι Yamaha CRW 2200E και έχω βρεί i)2200E 1.0b ii)2200E 1.0c ποιό να δοκιμάσω ?
deathlok Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ego ixa ena yamaha 6x (katalavaineis poso palio) doulevi akoma aplos to anoiksa kai skoupisa elfra to mati me mia batoneta otan mou ekane nera (den borouse na dei kai na sinexisi multisession) to protino os esxati lisi mia kai borei na se afisei mia gia panta meta tin engxirisi.
Sorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 thx ' date=' θα το δοκιμάσω. το μοντέλο του είναι Yamaha CRW 2200E και έχω βρεί i)2200E 1.0b ii)2200E 1.0c ποιό να δοκιμάσω ?[/quote'] Μα φυσικά την πιο πρόσφατη. Την 1.0c Good luck! :grin:
kSiS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ρε σεις το αρχείο πρέπει να το τρέξω απο το cd ή απο τον σκληρό ?
theoritikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Λογικά θα πρέπει να έχει ενα προγραμματάκι που αμα το τρέξες θα κάνει μόνο του το update. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το τρέξεις απο τον σκληρό.
kSiS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ah ok γιατί σε κάτι προηγούμενα που είχα κατεβάσει έφταναν σε ένα σημείο(πριν γίνει το update) που δεν υπήρχε συνέχεια και γι'αυτο αναρωτήθηκα. thx
kSiS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 guys κατέβασα firmware, το εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα αλλά τίποτα δεν άλλαξε. τα ίδια σκ@τ@. πάλι δεν γράφει mp3. guys όταν πατάω να γράψει μπ3 και βάζω ταχύτητα π.χ. 20x μέχρι το 5% θα πάνε όλα καλά αλλά μόλις μπει στο 5% η ταχύτητα θα ανεβοκατέβει. σε εκείνο το σημείο όπου παίζει η ταχύτητα εκεί το καίει το δισκάκι. κάτι ρυθμίσεις που έχει το Nero "Speer Overburn.... Overwrite...) κάτι τέτοια τα έχω επιλεγμένα όλα αλλά δεν με σώζει τίποτα. επίσης κάτι τελευταίο. το Nero 6 (που έχω) έχει και κάτι Utilities για τα CDROM & DVDROM, εκεί είναι και κάποιο που βλέπει την ταχύτητα του αντιγραφικού. ε εκείνο το Utility όταν πατάω Start Test μου πετάει και εκεί error και δεν ξεκινάει το τεστ. παλαιότερα που έγραφε κανονικά δεν μου το έβγαζε. καμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.