Panathinaikara Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Τι ρυθμίσεις κάνετε μετά την εγκατάσταση για να έχετε τη μέγιστη απόδοση; Προσωπικά οι αλλαγές που έχω κάνει είναι: Connection: τρέχω το wizard και ρυθμίζω Dsl 384-91 και concurrent downloads 6-15. Max sources/file: 200(hard limit) και Max connections:200. Επίσης έχω αλλάξει με το patch για sp2 το όριο max connections σε 100. Από download ταχύτητες δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ικανοποιημένος. Εσείς τι θα μου προτείνατε; Ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις;
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ego den tha elega oti pezoun rolo panta oi rithmiseis alla genikos to programma.apo emule den mporo na po oti exo dei treles taxitites.antitheta me ta idia pragmata se torrents blepo perisotera.me dc++ pou travao apo xristes me t1 kai t3 ekei akoma kalitera.to pan einai apo posous kai poious perneis kati.ta 200 max connection einai idi pola kai an aniges 200 connection mono ta paketa gia ta 200 connection tha se afinan na katevazeis poli pio arga.exo kanei test px me 600 connection anixta(min peite pos ta anixa) pou mia 512 tin etrogan gia tin plaka kai sto telos den katevene tipota.
Panathinaikara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 δηλαδή να μειώσω τα connections ; θα είναι καλύτερα; στα options δεν υπάρχουν άλλες παράμετροι που να μετράνε;
Panathinaikara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Άλλη μια απορία: καλύτερα κατεβαίνουν τα αρχεία που βρίσκω με search se global(servers), kad network, filedonkey. Παρατήρησα ότι kad network υπάρχουν περισσότερες πηγές συνήθως για το ίδιο αρχείο. Ξέρετε τίποτε;
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 kai na afiseis pola connection den tha ta ftaseis eukola oute exei noima pisteuo na ftaseis tosa connections.ego aplos sto emule to mono pou eftixa einai na anixo ports.ta alla den ta piraxa apla oti exo 384 kai 1-5 download.alla genikos den mporo na po oti exei kai megales taxitites.gia to deutero den xero kati distixos.methos server psaxno.tora oso pio pola sources toso kalitera theoritika pantos giati sto dc++ me ena connection petixeno pio grigora apotelesmata.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 egw exw 300 kai 300 hard limit...kai exw balei orio upload 10kb-merikes fores to paw kai 11.egw katebazw panw apo 10 arxeia th fora kai pianw kata meso oro 35kb/s...o monos tropos einai na katebazeis polla arxeia mazi(oxi panw apo 30 omws..) kai na exeis arketh ypomonh...ayto poy les me to kad network den isxyei pantote..einai kapoy 50-50...giayto to arxeio poy 9es to psaxneis se ola....egw ayto kanw..kai panda na syndeesai razorback 2.0 h 2.1 h DonkeyServer1 & 2..egw aytoys exw sth static list kai mono se aytoys toys servers syndeomai...exw dokimasei directconnect kai bittorent...alla to ed2k network moy kalyptei tis anagkes moy...kai kati teleytaio.. long live emule..... edit:ksexasa na pw pws exw 384/128 vivodi
Panathinaikara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 φίλε Natural, έκανα αυτούς τους server που μου πρότεινες add στη static list. Αυτή τη list πού μπορώ να τη βλέπω; Άμα κάνω Connect σε ένα τυχαίο server, και στη συνέχεια κάνω search Global(servers), θα ψάξει σε όλους τους servers ή μόνο εκεί που έχω συνδεθεί;
Panathinaikara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 α, τα διάφορα mods του emule λένε τίποτε ή όχι; άκουσα καλά λόγια λόγια για το Ionix αλλά δε το βρήκα να το κατεβάσω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 file moy....th lista th blepeis ama pathseis to ikonidio poy leei servers(ektos kai an exeis thn ellhnikh ekdosh opote 9a einai Εξυπηρετητες-παντος ειναι το τριτο κουμπακι απο αριστερα)...εκει, αν πατησεις δεξη κλικ σε ενα συγκεκριμενο στατικ σερβερ θα δεις την επιλογη remove from static list ενεργοποιημενη...αν δεν το δεις αυτο σημαινει πως ο σερβερ δεν ειναι στη στατικ λιστ σου.... κατι αλλο,να κανεις update της λιστας σου απο αυτο το url http://www.gruk.org/server.met.gz ετσι οπως εισαι στη λιστα αν κοιταξεις δεξια(περιπου ση μεση.. ) θα δεις μια επιλογη που σου λεει Update server.met from URL ...ekei mesa βαζεις το url poy σου εδωσα και του πατας να κανει update.. kati προτελευταιο...στο options->server->οι τρεις πανω επιλογες πρεπει να ειναι απενεργοποιημενες...η προτελευταια πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη...συνολικα ενεργοποιημενες πρεπει να ειναι μονο οι επιλογες 4,5,7(απο πανω.. ).. επισης,να ην περιμενεις τρελες ταχυτητες αν δεν μοιραζεις αρκετα αρχεια..δηλαδη πρεπει να εχεις high id..εγω μοιραζω καπου στα 120 gb..[quote= Επίσης έχω αλλάξει με το patch για sp2 το όριο max connections σε 100. <-καντο 50. τελος,ειναι natural_sgf και οχι Natural.... αυτα προς το παρον... edit:με global(servers)θα ψαξει σε ολους τους servers...προσοχη ομως..οι μισοι ειναι fake...θα σου πω αυριο τι αλλο πρεπει να κανεις...
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 an baleis kai tous servers me auxousa sira i me to posa atoma exoun mesa ktl sinithos oi server razorback kai donkey kong country pane stin arxi.apla an baleis pola arxeia kai o router den exei qos tha anixoun pola connection kai to surfing tha sournete.
Panathinaikara Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Προς NAtural_sqf: τι να βάλω 50; me to patch gia xp sp2; Ή στο emule; Αν είναι στο emule Hard limit:200 και Max connection:100 είναι καλά; Προς Poulinos: πολλά αρχεία τι εννοείς; πάνω από 10-12 αρχεία δεν έχω βάλει. Και μάλιστα επειδή πάνω από 20 download δεν πιάνω, το surfing πετάει.
FaLLeN_StaR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Egw pantws me eMule panw apo 10 kb/s den pianw..Xalia!!
tarrasque Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά νομίζω θα βοηθήσουν αρκετούς: ένα καλό guide είναι εδώ http://www.angelfire.com/vamp/qm2003/emule.html όσοι δεν έχουν πολύ καλούς router ας αλλάξουν το εξής: Max. new connections per 5 seconds : 5 το default είναι 20 ! εγώ είδα πολύ μεγάλη διαφορά μόνο απο αυτό κατεβάζω γύρω στα 30kb με 384 Επίσης κάνω copy paste ένα κείμενο από παλαιότερο post το οποίο link δε βρίσκω: To akolouthw minima exei graftei se allo forum(adsl) apo melos tou, onomati Harry.To vazw aftousio.(Elpizw na min thewreitai klopi pnevmatikis idioktisias) "Οσοι χρησιμοποιείτε emule, edonky κλπ ίσως έχετε ήδη αντιληφθεί τα παρακάτω ή έχετε διαβάσει για αυτα: Εδω και λίγους μήνες πλήθως ΨΕΥΤΙΚΩΝ και ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ servers έχουν εμφανιστεί στη λίστα των γνωστών προγραμμάτων emule-edonkey... Οι σερβερς αυτοί θεωρείται πως είναι ενα αντιπειρατικό μέτρο των δισκογραφικών αλλα και σερβερς καταγραφής (απο FBI κλπ) παράνομων διακινήσεων απαγορευμένου υλικου όπως παιδοφιλία κλπ... ίσως μερικοί να είναι και φτιαγμένοι για πλάκα απο τιποτα απλούς χρήστες ή είναι απλά διαφημιστικοί για τσοντοσελίδες και μόνο... Ο κάθε σέρβερ είτε περιέχει ψεύτικα αρχεία είτε μεταδίδει ψεύτικα στοιχεία πως έχει το αρχείο που ψάχνετε σε αμέτρητο πλήθος clients και έτσι διαλέγοντας το πιο δημοφιλές πέφτετε στις εξής παγίδες: 1. Το αρχείο ναι μεν κατεβαίνει αλλα όχι 100% .. συνήθως κολλάει στο 95-96% για ΠΑΝΤΑ αφου έτσι είναι φτιαγμένος ο σέρβερ 2. Κατεβαίνει αλλα είναι ΨΕΥΤΙΚΟ ή χαλασμένο 3. Ενα απο τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι το IP σας ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!! Και τα 3 ΔΕΝ είναι καλά... Τι κάνουμε λοιπόν γιαυτό ώστε να κατεβάζουμε το σωστό αρχείο που ψάχνουμε... 1.ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΜΕΣΗ του προγράμματος 2.ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΕΡΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ εκτός απο RAZORBACK 2 και 2.1 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ RAZORBACK EINAI ΜΟΥΦΑ... EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΟΝΟ 2 και 2.1 ... τα άλλα 2.2, 2.3, 3 κλπ είναι ψεύτικοι!! δείτε και το h**p://www.razorback2.com/fr/news/94?beware+of+fake+razorback+servers -->>> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ-->>> 3.ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "Update server list when a client connects" στην κατηγορία Servers (μιλάω για το emule δε ξέρω στα άλλα πως είναι αλλά θα έχει κατι παρόμοιο) Αν θέλουμε αφήνουμε την επιλογή Update server list from other servers αλλα δε θα το συνιστούσα γιατι και πάλι ένας κανονικός σερβερ ίσως στο μέλλον αλλάξει στρατόπεδο ή μεταφέρει λάθος λίστα εν αγνοία του... 4.Αν θέλουμε κι άλλους σερβερς (δε χρειάζεται λογικά...) τότε βαζουμε το παρακάτω URL στο σημειο που θέλει το πρόγραμμα μας για να κατεβάζει λίστες σερβερς http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slis...erver-best.met 5. Ενημερώνουμε τυχόν πρόγραμμα προστασίας απο περίεργα ΙΡs... ή βαζουμε στο e-mule στο Security / IP filter το παρακάτω: http://www.futuremod.de/ipfilter/ipfilter.gz ΟΛΑ με auto-update... Γενικά προτείνεται να χρησιμοποιούμε το emule-ionix μιας και έχει μεγαλύτερες προστασίες απέναντι σε fake server, fake αρχεία και "περιέργα" IPs.... Αυτά και περαστικά μας..."
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 poli enimerotika auta.thanxs for the info.
Panathinaikara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 να ρωτήσω κάτι περίεργο: πολλές φορές ενώ είναι συνδεδεμένο το emule σε ένα server , αποσυνδέεται και άμα προσπαθήσω να ξανασυνδεθώ μου λέει ότι η 4662 port είναι κλειστή!! πώς είναι δυνατόν να ανοιγοκλείνουν τα ports αυτόματα; κλείνω το πρόγραμμα και το ξανανοίγω. Ε, τα ports είναι πλέον ανοιχτά!! Τι να πω. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; χάνω και το ρημάδι το queue
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.