Ailuros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Το συμπέρασμα μόνος σου το' βγαλες και δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει κάτι τέτοιο. ΄Οταν βομβαρδίζω τόσο συχνά τις εταιρίες με διάφορα θέματα φυσικό είναι να μην παίρνω απάντηση για όλα. Μέχρι νεωτέρας ισχύει αυτό: http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ail, kathe sovarh etairia, eidika otan tithontai toso sovara themata opws auto pou syzhtame, einai YPOXREWMENH na apanthsei. To allo to kserw pou les, apla mhn eisai panta toso kserokefalos ( k to lew xamogelasta, gi auto mh pareksigitheis ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δεν πρόκειται καθόλου για ξεροκεφαλιά σε πληροφορώ. ΄Εχω φάει τα μούτρα μου ο ίδιος με πρόχειρα συμπεράσματα. Μετά από πάνω από μια 10-ετία στενής συνεργασίας με τις εταιρίες αυτές και τι βρακί φοράνε ορισμένοι ξέρω και όχι αυτό πάλι δεν είναι υπεροψία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 *gelaei* are ail, are ail kserokefalia ennoousa oti epemenes oti den yparxoun 9800 pro me 128 bit diaulo k akoma k otan eides 2 paradeigmata k to episimo site tis palit na to leei, pali epemenes loipon, to afhnw edw giati kapoios tha pareksigithei sto telos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.