George! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ πήρα αυτή την κάρτα (palit) από e-shop και την επέστρεψα πίσω (Εκανα ολόκληρο "ταξίδι" για να φτάσω στο e-shop). Είχε μνήμη στα 230Mhz αντι για 350Mhz και ήταν 128bit αντι για 256bit. To μόνο κανονικό ήταν ο χρονισμός της gpu 380Mhz. Μάλιστα στους drivers της ati έγραφε 9800 series και όχι 9800 pro. Τέλος το κουτί έγραφε ότι είναι 9800 pro σε αυτοκόλητο και όχι πάνω του ενώ και η κάρτα ήταν άθλια από ποιότητα κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ma kala poso vlakes einai oi anthropoi pou vgazoun karta tin diafimizoun edo mesa kai ti perimenoun ?????? Re den paei kala o kosmos ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν έχουμε κ λέμε επειδή σήμερα ήμουν full στα μαθήματα είχα το πρωί σχολείο κ το απόγευμα 6- 10 μμ δν πρόλαβα να κάνω κάτι με την κάρτα!! Λοιπόν επειδή αύριο( Στην ουσία σήμερα γτ έχει περάσει 12:00 π.μ ) γιορτάζει o Βόλος και εγώ μαζί!! Είναι του Αγίου Νικολάου και είναι αργία... 29 Νοεμβρίου την αγόρασα... Ελπίζω να μπορέσω να την αλλάξω!! Την Τετάρτη όμως... Δλδ σίγουρα την αλλάζουν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έφτιαξα και ένα αποδεικτικό στοιχείο το οποίο επισημάνει τις διαφορές. Ελπίζω να τονίζει τα σημαντικότερα... Η εικόνα ειναι OEM ΚΑΙ Palit 56k Warning ( 313.61 KB, 321139 bytes ) Αποθηκεύστε την και κάντε zoom. Θα την διαμορφώσω έτσι ώστε να το εκτυπώσω σε A4 χαρτί και να πάω την Τετάρτη στο e-Shop. Thanx to all people!! Special Thanx snowman & papadakh!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Nα προσθέσω απλά ότι το θέμα απεστάλει σε κάποιον να το ερευνήσει η ΑΤΙ απευθείας και αναμένω απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 gia na doume ti tha pei k h kyra ati... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ e-Shop Point... ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΕΜ ΕΝΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ... (?????????????????????) Μου είπαν πως εάν έχει ανοιχτεί δν γίνεται τίποτα... ΔΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΑ ΕΤΣΙ... Ειλικρινά δν το πιστεύω... Για helpaρετε...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μην κολλάς στο OEM. Να τους πείς πως η κάρτα σου δεν λειτουργεί σύμφωνα με τα specifications της Ati για την 9800pro και άρα ΔΕΝ είναι 9800pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 tin exw pa8ei ke egw me to hardshop alo na grafei ke alo na stelnei!sigkekrimena ixa parei ena kuti to opio itan apomimisi tu xaser ||| , egrafe exi o8oni ya wra 8ermokrasies ktl ke telika erxete to kuti ke tpt ixe ena aplo led!meta elege oti exi ke fwtismo me mple neon ke apla ixe mia 8ara mpourdeli fana sto tilefono pou pira mu kanei ya tin o8oni den nomizw na leei kati tetio (ke omws ixa kanei save as tin selida ya na tin dixw se enan filo) ke meta mpenw sto net ke to xane svisei!meta tu pa ya to neon e ke mou leei ne exei mple fwtismo sto anemistiraki!ne ma ayto den ine neon!ma auto enoume emis kirie!ti na peis?to kuti itan ya enan filo mu o opios den i8ele na mpei stis diadikases ke to kratise! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αμα πάω την εικόνα αυτη που σας έστειλα πιο πάνω με τις διαφορές? Αρκεί?? Είναι θέμα χρόνου τώρα... Πάνε τα money μου... Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Help guys help!! Λοιπόν πήγα σήμερα την κάρτα στο e-shop point... Μού είπαν κ εκει τα ίδια παρόλο που του έδειξα όλα αυτά... Μου είπε πως θα το στείλουν κάτω κ αν την βρούν ότι ανοίχτηκε δν γίνεται τπτ...!!!!! Και του είπα να πάρω μια άλλη Sapphire Atlantis x800GT 256 και μου είπαν πως θα ξέρω προς το τέλος της εβδομάδας!! Το prob είναι μήπως πρέπει να πάω στο Ινστιτούτο Καταναλωτών πρίν περάσουν οι 10 μέρες...!!! Μεθαύριο δλδ! Τούς είπα δν πως δν πρόκειται να πληρώσω τπτ παραπάνω παραμόνο την διαφορά της κάρτας... Το θέμα είναι πως το κόβω να μην την αλλάζουν κ ανησυχώ μήν πάνε τα money χαμένα!!! PLZ HELP!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ailure, egine tpt me thn ATI?? Nickara, steile k ena mail sthn ati k epikoinwnhse k me INKA na matheis ti paizei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Παντως θα ηθελα να πω οτι συνεργαστηκα δυο φορες με το hardshop και ηταν πολυ καλοι. Μαλιστα μπορεσα και βρηκα καποια συγκεκριμενη μνημη που εψαχνα παντου να την βρω. Ελπιζω ομως να κοψουν τετοιες μαλ...κιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Ailure' date=' egine tpt me thn ATI?? [/quote'] Καμία απάντηση που δεν σημαίνει και τίποτα. Αν πρόκειται για κίνηση της Palit χωρίς τις ευλογίες της ΑΤΙ, η πρώτη σίγουρα θα βρει τον μπελά της, πράγμα που δεν λύνει φυσικά το πρόβλημα των παιδιών που την πάτησαν. Σε τέτοιου είδους προβλήματα δεν απαντάνε οι εταιρίες πάντα για να αποφύγουν την κακή δημοσιότητα είτε φταίνε είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 malista...mallon lerwmenh thn exei thn fwlia ths h kyra ati tespa, opws k na xei to thema einai oti genika thelei prosoxh k oxi mono me thn palit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.