insomniac_new Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 εχω το bitcommet kai to azureus δοκιμασει ως τορεντ clients και όταν τα ενεργοποιω παρόλο που κατεβάζω maximum μεχρι 5-10 ΚΒ(στα τορεντς) πατώνει η dsl kai den μπορω να ανοιξω μετά ούτε 1 σιτε;Ενώ κανονικές ταχύτητες πιάνω 25ΚΒ και πάνω .αρα υπάρχει απόθεμα bandwith τι λέτε να φταίει; τις πορτς του ρουτερ τις εχω ανοίξει. παιζει καμια ρύθμιση αλλη;αλλαξα και το upload μου σε 4ΚΒ/sec αλλα πάλι τα ίδια; ξέρει κανεις τι παίζει;
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου εσυ μπορεί να κατεβάζεις με 10-15-20 αλλα την ίδια στιγμη ο υπολογιστης σου μιλαει με άλλους 400 την ίδια στιγμη προκειμενου να εξασφαλισει αυτα που θα κατεβασεις οποτε λογικο είναι να σερνεσαι Το upload δεν παιζει ρόλο Δοκιμασε να βαλεις max connections 80-100
xaxa1982 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Emule και DC++ το κάνουν αυτό που λέει ο insomniac_new?
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 kai to emule kai to azureus anigoun para pola connection kai epidi den iparxei quality of service sto router sou ginetai auto.ine normal.miose ta maximum connection kai min bazeis 10000 pragmata tautoxrona.kai mena to zyxel klatarei eukola me pola connection .650 r-31.me to net limiter mioneis oti thes kai blepeis kai posa connection exeis anixta se kathe program apo ta info.to dc++ i apli ekdozei epidi katevazeis apo enan ta connection einai amelitea kai pataei poli ligotero to browsing.
Dimitris1975 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ΑΣΕ ΤΟ AZUREUS ΚΑΙ ΤΟ BITCOMET ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ BITLORD H μTORRENT NA ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
polaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ΑΣΕ ΤΟ AZUREUS ΚΑΙ ΤΟ BITCOMET ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ BITLORD H μTORRENT NA ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Εχεις δίκιο, κι εγω εκεί πηγα και βρηκα την υγεία μου.... Απλά ειναι η λογική του torrent πρωτοκόλου να ανοίγει άπειρα connections αν δεν το περιορίσεις.Απλά μερικά προγράμματα ανοίγουν απο default άπειρα, ενω κάποια άλλα λιγότερα. Το DC++ επειδή συνδέεσαι με έναν χρήστη και μόνο (γι'αυτο δεν το συμπαθώ και δεν το χρησιμοποιώ παρά τον πλούτο που έχει) το φόρτωμα της γραμμής είναι ελλάχιστο.Αλλο να προσπαθείς να κατεβάσεις 10 αρχεία και να έχεις ανοικτά 450 connections με το Azureus αλλο 10 με το DC++.... Eπισης πρόσεχε το upload σου, αν είναι πανω απο 14 θα έχεις πρόβλημα γιατί την πιτάρει τη γραμμή σε σημείο να μην μπορείς να ανοίξεις ούτε σελίδα...
sleepless9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Είπα να γράψω και γω κάτι αλλά μετά πρόσεξα ότι με κάλυψαν οι προηγούμενοι...
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 me to net limiter koveis apotelesmatika to poli upload.
insomniac_new Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 poia ekdosh tou netlimiter? egw exw thn free kai den ginetai ayto. sthn trial ginetai?
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ekdosi 1.30.an den to breis pes na boithiso stin apostoli tou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.