Προς το περιεχόμενο

Τσάντα πλάτης της Targus. Χωράει το laptop?

tom-f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω μια τσάντα πλάτης για το laptop αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι οι εσωτερικές της διαστάσεις είναι 33 x 30 x 5 ενώ το laptop έχει διαστάσεις 36x29x5. Αν κάποιος έχει την συγκεκριμένη τσάντα ας μου απαντήσει αν παίρνει λίγο στρίμωγμα έτσι ώστε να χορέσει. Αν την έπαιρνα απο κανονικό μαγαζί θα πήγαινα να την δοκιμάσω πριν την πάρω αλλά θα την παραγγείλω απο e-shop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δεν έχει πρόβλημα.Έχω την συγκεκριμένη εδώ και κανα μήνα και είμαι ευχαριστημένος.Στην κεντρική θήκη εκεί που μπαίνει ο φορητός, έχει ξεχωριστή θήκη εσωτερικά με αφρολέξ,που τοποθετείς το φορητό.Σίγουρα υπάρχουν και άλλες τσάντες με περισσότερο χώρο και θήκες αλλά για τα λεφτά της πιστέυω είναι best buy. :razz:

Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αφού το laptop μου έχει οθόνη 15.4" ενώ οι περισσότερες τσάντες παίρνουν άνετα 15". Δοκίμασε wizards κατασκευαστών, forums και πολλές άλλες οδούς αλλά στο τέλος άμα δεν πας να το δοκιμάσεις επί τόπου πάντα έχεις τον κίνδυνο να μη σου χωρέσει.

Σίγουρα πάντως αν ψάχνεις απλώς ένα carry case χωρίς πολλές θήκες καλό είναι να πάρεις κάτι που μπορείς να το δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί. Σου μιλάω πάντα σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία.

Αν δε ψάχνεις για κάτι πολύ κομψό και απέριττο υπάρχουν πολλές λύσεις. Πάντως το παράδειγμα που έδωσες με 3cm διαφορά το βλέπω λίγο αδύνατο να χωράει το laptop.

Αν θυμάσαι τις παλιές Polo της πλάτης εγώ είχα βάλει το δικό μου και το φερμουάρ έκλεισε χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι πάνω δυο άκρες όμως εξείχαν αρκετά (φαινόταν τι υπάρχει μέσα) και μάλλον δεν είναι πολύ καλό σε περίπτωση που σου πέσει κάτω. Αναφέρω απλά την τσάντα αυτή για λόγους σύγκρισης των διαστάσεων αν σου βρίσκεται καμία πρόχειρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...