tonyp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια γνωριζει κανεις να μου πει αν αξιζει να αγοαρασω dvdr με τεχνολογια lightscribe?Ξερετε αν ειναι μονοχρωμες οι ετικετες που κανει πανω στο δισκακι η με πολλα χρωματα?Γενικοτερα ειναι καλη η ποιότητα αποικονισης?Ευχαριστλω για τυχόν απαντησεις.
_chrispen_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 απ'οτι ξέρω θές οχι μόνο ειδικά δισκάκια αλλά και ένα aproved recorder . Το laser "γράφει" πάνω στην επιφάνεια οπότε δεν έχεις επιλογές χρωμάτων αλλά σαν δώρο είναι εξαιρετικό!
likoyrgos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει ένα μοντέλο της HP που κυκλοφορεί στην αγορά (το φέρνει ο Πουλιάδης δεν ξέρω όμως ποιό είναι ακριβώς). Οι εκτυπώσεις είναι χωρίς χρώμα αλλά το πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται ειδικά δισκάκια που προς το παρόν κανένας δεν πουλά!
Dr_Slump Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 εγώ θα έλεγα να πάρεις έναν epson που τυπώνει σε CD ή ενα CD mini printer
neron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Υπαρχει το PR-959 της HP, και ειδα και ενα εξωτερικο της LACIE. Απο κενα δισκακια εχω δει μονο cd verbatim. Και δεν τυπωνει χρωμα πανω στο δισκακι, καιει την επιφανεια, ειτε προκεται για κειμενο, ειτε για φωτογραφια,και για αυτο απαιτει ειδικα δισκακια.
palawiaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Lightscribe προσφέρονται από samsung,Lg,Philips,Hp,Benq και σίγουρα και από άλλες.Δίνει ένα μπρονζέ χρώμα στα δισκάκια αλλά μειονέκτημα τα ακριβά δισκάκια(εδώ γερμανία η 5άδα στα 6 ευρώ)και επίσης χρειάζεται από 17 εώς 30 και κάτι λεπτά μέχρι να τελιώσει.Γυρνάς το δισκάκι ανάποδα και το ζωγραφίζει π.χ. το Nero.Τώρα βγήκε το καινούργιο σύστημα που λέγεται LabelFlash και του δίνει ένα μπλε τόνο με αναλύσεις γύρω στα 1000 dpi πολύ καλύτερες από τα Lightscribe και χρόνο γύρω στα 5 λεπτά.Τέτοιες συσκευές είδα μόνο από την nec,δισκάκια από fuji.Τα 5 γύρω στο δεκάρικο.Προσωπικά σε εμένα μου αρέσει πιο πολύ το Lightscribe από το να βάλω ετικέττα ή να το τυπώσει ένας εκτυπωτής.Ας είναι και μονόχρωμο το δισκάκι.Δες παράδειγμα το μπλε είναι Labelflash
Slammer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Οταν καταφέρουν: 1ον, να μειωσουν σημαντικά τον χρόνο εκτύπωσης, και 2ον, να τυπώνουν έγχρωμη παράσταση, το Lightscribe δεν πρόκειται να εξαπλωθεί (άρα και να πέσουν οι τιμές στα δισκάκια). Μέχρι τότε (και άν) τα εκτυπώσιμα είναι μια χαρα......
funfix Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 εχω βρει Lightscribe dvd+r στα 7ευρω τα 5(philps dvd+r)8x
clio1400 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 εχω βρει Lightscribe dvd+r στα 7ευρω τα 5(philps dvd+r)8x Να δουμε σε ποσα thread θα το γραψεις ακομα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.