Προς το περιεχόμενο

on-line gaming & demo?

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

το πρώτο on-line game το είχα παίξει πριν απο πολλά χρόνια. Ήταν το θρυλικό τότε Mig29 το οποίο είχε κόντρα με το F16 (το πρώτο σε κόκκινο κουτί, το δεύτερο σε μπλέ - για όποιον θυμάται και καταλαβαίνει).

Απο τότε γενικά δεν παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή μου λόγω και του ΧΒΟΧ που διαθέτω.

Τώρα όμως που έβαλα ADSL λέω να εκμεταλευτώ τη δυνατότητα του on-line gaming.

Άκουσα ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχει original το παιχνίδι, άλλα και ότι πρέπει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή σε κάποια παιχνίδια για να έχεις τη δυνατότητα να παίζεις on-line.

Επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα μήπως μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν demo παιχνιδιών που να σου δίνουν τη δυνατότητα να παίζεις on-line (πχ με demo accounts) έτσι ώστε να δω τι αξίζει και τι όχι?

ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Φιλε μου λίγα είναι τα games όπου παίζεις με συνδρομή και σε αυτά εάν ψάξεις υπάρχουν ... servers εκτος εταιρίας που παίζεις online με αρκετούς άλλους. Για τα games που ενδιαφέρεσαι απλά το παίρνεις original και παίζεις online με άλλους.

Όσο για demo internet έχεις google it :) Συνήθως τα περισσότερα games βγάζουν ένα multiplayer game.

Δημοσ.

Καλά θα ήταν να κάνεις ένα search στο games section για λεπτομέρειες.

Σε γενικές γραμμές, και χωρίς να διαθέτεις original το παιχνίδι μπορείς να παίξεις και να βρεις αρκετούς servers.

Πχ Call Of Duty 2,Linage σου αναφέρω τα πιο γνωστά και "παιγμένα" αυτό τον καιρό.

Επί πληρωμή ξέρω το World Of Warcraft.

Δημοσ.

δηλ. απο ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται να είναι original το παιχνίδι?

μέσα σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και μια επιλογή multiplayer game και απο εκεί μόνο του βρίσκει servers, κάνει σύνδεση κλπ.

προτείνετε μερικά παιχνίδια που δεν χρειάζεται να είναι original......και να είναι σχετικά ελαφριά (να μην θέλουν την τελευταία λέξη της ταχνολογίας για να παίξουν)

Δημοσ.
afou eheis XBOX kai ADSL to kalitero pou eheis na kaneis ine na pezeis LIVE ta games tou XBOX pou ine to kati alo, arki na min eheis tsipaki

το ξέρω, άλλα το κακό είναι οτι έχω τσιπάκι που μάλιστα δεν γίνεται off όπως κάποια καινούργια

Δημοσ.

em... ta lathoi plirononte! an kai twra iparhei lisi, na afereseis to tsipaki... ala giati na asholise me proigoumenis genias pehnidia twra, an eheis tin ikonomiki dinatotita poyla to xbox me to tsipaki kai ta games pou eheis mazepsei kai pigene se ena 360!

Δημοσ.

προτείνετε μερικά παιχνίδια που δεν χρειάζεται να είναι original......και να είναι σχετικά ελαφριά (να μην θέλουν την τελευταία λέξη της ταχνολογίας για να παίξουν)

Call Of Duty 2 είναι σχετικά ελαφρύ' date='αλλά πες και τι pc έχεις.[/color']

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο παιχνίδι στρατηγικής καλύτερα?

όσο για το pc είναι φορητός άλλα έχει 512RAM και κάρτα γραφικών (ξεχωριστή) ATI 64MB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...