Προς το περιεχόμενο

Teledome Activ8 + Pc world 58.90€ τελικη τιμη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πακέτο είναι για 3+1 μήνες που σημαίνει ότι με την προσφορά αυτή έχετε adsl για 4 μήνες με κόστος 58,9(Activ8)+6.5(Pc world)=65.4/4μήνες=16,4/μήνα

Προσωπικά με ενημέρωσε γνωστός μου που δουλεύει στην Teledome.

Δημοσ.

Απο αυτα που μαθαίνω απο τον γνωστο μου όντως υπήρχε πρόβλημα με το Ιντερνετ της εταιρειας αλλα τώρα πλέον έχει κάνει αναβάθμιση και παίζει τζάμι.

Όσο για την προσφορά έχει μέσα στο περιοδικό ένα κουπόνι το οποίο το συμπληρώνεις και το στέλνεις στην εταιρεία.Στη συνέχεια σε παίρνουν τηλέφωνο και σου στέλνουν το πακέτο σπίτι.Με έξοδα δικά σας φυσικά.Συμπληρώνετε την αίτηση ,τη στέλνετε και σε λίγες μέρες έχετε πλήρες πακέτο adsl (δηλ.γραμμη,feed και modem) με 58,9 για 3+1 μήνες.Ο ένας μήνας είναι αν γίνεται συνδρομητές και στη σταθερή τηλεφωνία.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι προκειτε για καμια τρελη προσφορα...υπαρχουν και καλυτερες και πιο σιγουρες...(4νετ & Hol)...

Δημοσ.

etsi mu pan!ixa stilei to kupono ke ola ok ke stin sinexia to ema8a!me piran til ke to akirosa!ine 60e i teledome +5e to periodiko + 10e i courier = 75e!Me 95e perneis 3+1 mhnes me sparknet :D

Δημοσ.

Γιατι 95 η Sparknet; Εγω προχθες την παρηγγειλα απο Πλαισιο με 90 ευρω. Τα μεταφορικα απ το πλαισιο ειναι δωρεαν για αγορες πανω απο 45 ευρω.

Δημοσ.

ΠΑντως ισχυει οτι εαν παρεις το activ8 και μετα το 3μηνο παρεις και το δωρο +1 τοτε αυτοματα σε πηγαινουν σε 12μηνο και υποχρεωτικα και προεπιλογη τηλεφωνια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...