insomniac_new Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 παιδια γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να τσέκάρω την κίνηση στο router. Θέλω να βλέπω ποσο κατεβάζουν συνολικά όλοι οι 'clients' του router. εχω το netlimmiter αλλα αυτό μπορεί να βλέπει μόνο την κίνηση του pc μου και όχι συνολικά την κινηση του ροοτερ. Ξέρετε κανένα τέτοιο προγραμμα; καθώς επίσης να μπορώ να ρυθμίζω και το downl/upload του η/υ αν γινεται;
billpeppas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μας λες όμως και ποιό router έχεις. [ υπάρχουν μερικά με ενσωματωμένη τέτοια λειτουργία, απλά θες κάποιο shell ] Εναλλακτικά ίσως μπορέσεις να κάνεις κάτι με το NetWorx. I'm out of ideas atm.
insomniac_new Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 το ρουτερ είναι αυτο netgear DG834G . δεν εχει καποιο προγραμματακι τέτοιο(το κούτι).
FELIX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 yparxei to router traffic monitor v2,2 alla den yposthrizei to modem sou apo oti eida.isws se epomenh version
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.