paxpel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Έφτιαξα ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορεί κανείς να δει διάφορες κάμερες από το Ιντερνετ. π.χ. Θεσσαλονίκη Καμάρα. Δοκιμάστε το και πείτε μου την γνώμη σας. http://aetos.it.teithe.gr/~paniatr
buggy - x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ta exei kataferi kani? i einai m........?
paxpel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος. Επειδή το έφτιαξα το πρόγραμμα με visual studio 2003 χρειάζεται το framework 1.1 και όχι το 2.0 που έχω στην σελίδα μου. Οπότε μπορείτε να περιμένετε για την διόρθωση που θα κάνω. Συγνώμη για το πρόβλημα.
paxpel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έβγαλα μια πιο καινούρια έκδοση. Διόρθωσα πολλά λάθη αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας. Μπορείτε να μου πείτε εάν δουλεύει σωστά στο μηχάνημά σας το πρόγραμμα? Το μόνο που χρειάζεται είναι το Microsoft Framework 1.1. Πείτε μου γνώμες, συμβουλές, προτάσεις και ό,τι άλλο θέλετε. Επίσης εάν κάποιος ξέρει διάφορες σελίδες με web κάμερες, θα ήμουν ευγνώμων εάν τις μοιραζόταν μαζί μου, ή ακόμη καλύτερα εάν έφτιαχνε τα αντίστοιχα αρχεία .cam με τη βοήθεια του προγράμματος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 To .zip δεν ανοίγει,μου βγάζει μήνυμα πως είναι κατεστραμένο.Εκτός αν φταίει η σύνδεσή μου.
paxpel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Όλο προβλήματα μου βγάζει το καταραμένο FTP. Το διόρθωσα φίλε μου. Δοκίμασε ξάνα εάν θές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Εντάξει,μου δούλεψε. Πιο συχνό refresh δεν γίνεται ε?
paxpel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 To refresh δεν είναι στο χέρι μου αλλά στον ιδιοκτήτη κάθε κάμερας. Π.χ. η κάμερα στην Καμάρα ανανεώνεται κάθε 10 λεπτά οπότε συχνότερη ανανέωση δεν έχει καμμία σημασία. Το θέμα είναι ότι ο καθένας που ξέρει ένα Link μιας κάμερας μπορεί να την προσθέσει μόνος του. Αν ψάξεις λίγο τον Editor θα δεις ότι μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις κάθε κάμερας όπως σε βολεύει.
paxpel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά κανείς καμμιά γνώμη, συμβουλή, webcam;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.