Προς το περιεχόμενο

Mitac Mio 168

bebakos11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια, μια απορία, εβαλα τους νεους χαρτες στο destinator, περασα και μερικα τραγουδια, αλλα παρατηρω πως το pda αρχισε να κολλαει, αν πατησω το reset θα διορθωθει αυτο (θα πρεπει αν ξαναβαλω ρυθμισεις και χαρτη μετα απο αυτο;) ;

Ή φταιει που ψιλογεμισε η καρτα μνημης; Αν φταιει αυτο να την αδειασω. Τι λετε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με λίγο γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος. Σκέφτομαι να πάρω PDA-GPS και είμαι ανάμεσα στο Μιο P350 και το Acer το n311.Παρατηρώ από τα προσπέκτους ότι το Acer έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά όπως wlan,μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερο βάρος.Ποιά είναι η γνώνη σας ανάμεσα σε αυτά τα δύο;;; Δεύτερον και πιο σημαντικό. Ίσως η ερώτησή μου να ναι βλακεία αλλά υπάρχει περίπτωση να βρω και να κατεβάσω από το internet to MLS PESTINATOR PN. Το πρόγραμμα είναι αρκετά ακριβό. Μήπως ξέρετε αν παίζει κάποια τέτοια περίπτωση και αν που να κοιτάξω.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με λίγο γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος. Σκέφτομαι να πάρω PDA-GPS και είμαι ανάμεσα στο Μιο P350 και το Acer το n311.Παρατηρώ από τα προσπέκτους ότι το Acer έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά όπως wlan,μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερο βάρος.Ποιά είναι η γνώνη σας ανάμεσα σε αυτά τα δύο;;; Δεύτερον και πιο σημαντικό. Ίσως η ερώτησή μου να ναι βλακεία αλλά υπάρχει περίπτωση να βρω και να κατεβάσω από το internet to MLS PESTINATOR PN. Το πρόγραμμα είναι αρκετά ακριβό. Μήπως ξέρετε αν παίζει κάποια τέτοια περίπτωση και αν που να κοιτάξω.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

To p350 είναι πιο δοκιμασμένο όσο αφορά την χρήση του με το destinator.Eπίσης υπολόγιζε και ένα επιπλέον κόστος γύρω στα 100 euro για το acer N311 για την αγορά ενός εξωτερικού gps bluetooth δέκτη.Kαι υπάρχουν και κάποιες μαρτυρίες ότι το destinator δεν αγαπάει ιδιαίτερα τις vga οθόνες(υπάρχουν καταγραμμένα προβλήματα με το qtek 9000 ίσως λόγω vga)Για πρόγραμμα πλοήγησης προτείνω το destinator 6 στο οποίο δουλεύουν άψογα οι χάρτες του pn.Oσο για το που θα το βρεις κάνε την επιλογή του pda σου και όλο και κάπου θα βρεθεί.:)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παίδες,

ξέρετε που μπορούμε να βρούμε τον usb κονέκτορα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκεύης (ανταλλακτικό) γιατί ξηλώθηκε; ένας άγγλος τον δίνει για περίπου 25 ευρω χωρίς μεταφορικά...

ευχαριστώ προκαταβολικά,

Tony

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πήρα το mio 168 χωρίς χάρτες (το ξεστόκαρε το πλαίσιο) και έχω περάσει το destinator 6.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος για πιο λόγο όταν μπαίνω στον χάρτη μου λέει πως δεν βρέθηκε gps? :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...