Προς το περιεχόμενο

x700pro 256 'h 9800pro 256 ??

giorgos81p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ailure γενικά έχεις δίκιο σχετικά με τις pro και τον 256αρι δίαυλο αλλά φίλος αγόρασε 9800pro 256MB απο ελληνικό e-shop και του ήρθε μια 9800 με 128 bit δίαυλο και χρονισμόυς μνήμης σημαντικά χαμηλότερους απο αυτούς των 9800pro (αντί για 338 ήταν στα 250 MHZ η μνήμη). Λεπτομέρειες θα δώσω απο δευτέρα όταν και θα υπάρξει επίσημη απάντηση απο το e-shop. Πάντως προσοχή σε όσους κοιτάνε για 9800pro για κυκλοφορούν διάφορα περίεργα κομμάτια. Και μερικά διαφημίζονται απο banners στο insomnia (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

papadakh, o filos sou phre mia apo autes tis radeon pou perigrafei to review sto 2o link mou, to polwniko site, koitakste to na deite :)

enw dhl, h ati episimws leei oti oles prepei na exoun 256 bit, kapoies etairies ekanan maimoudies gia na tis poulhsoun fthnotera...

Ailure γενικά έχεις δίκιο σχετικά με τις pro και τον 256αρι δίαυλο αλλά φίλος αγόρασε 9800pro 256MB απο ελληνικό e-shop και του ήρθε μια 9800 με 128 bit δίαυλο και χρονισμόυς μνήμης σημαντικά χαμηλότερους απο αυτούς των 9800pro (αντί για 338 ήταν στα 250 MHZ η μνήμη). Λεπτομέρειες θα δώσω απο δευτέρα όταν και θα υπάρξει επίσημη απάντηση απο το e-shop. Πάντως προσοχή σε όσους κοιτάνε για 9800pro για κυκλοφορούν διάφορα περίεργα κομμάτια. Και μερικά διαφημίζονται απο banners στο insomnia (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)!

To πολωνικό site μιλάει για μαιμούδες.

ailoure, des pio panw ti maimoudes phran ta paidia k sto thread radeon 9800 help. Autes oi maimoudes yparxoun k sto e-shop...

Θα με συγχωρέσεις που επιμένω αλλά επειδή κάποια εταιρία πουλάει ( παράνομα; ) υποδεέστερα προιόντα με άλλο τίτλο δεν σημαίνει ότι ουσιαστικά επισήμως από την ΑΤΙ υπάρχουν 128-μπιτες 9800PRO.

Αν τώρα είναι με την ευλογία της ΑΤΙ άλλο κεφάλαιο, πράγμα όμως που αμφισβητώ.

ail, to thema den einai an to kanei paranoma ( siga mh to kanei paranoma, afou h palit einai xronia k se review k ola k exei nviditia k ati ) to thema einai OTI yparxoun k thn patane polloi xrhstes (!) hdh eides 2 pou thn epathan. Episis apokleietai na mhn to kserei h ati k apokleietai ta paidia na einai oi 2 prwtoi pou thn pathsan.

Εγώ πάντως βρε παιδιά, να πω ότι επειδή έχω μια 9800pro 256mb 256-bit κλπ (overclocked σαν ΧΤ), το είχα ψάξει λίγο το θέμα πρόσφατα επεδή ήθελα να κάνω μια φτηνή αναβάθμιση (είχα πάρει την 9800 400+ ευρώ, δεν θέλω να δώσω πάλι τόσα) έψαξα λίγο για διάφορες κάρτες και τις σύγκρινα με την 9800. Και στα περισσότερα fora η σύγκριση x700 με τη συγκεκριμένη 9800 έβγαζε νικήτρια τη δεύτερη.

Προσοχή, δεν το λέω για να υποστηρίξω την κάρτα μου (αφού ούτως ή αλλως θέλω να την αλλάξω), απλώς αναφέρω ό,τι βρήκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...