polaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τα 200$ που πληρώνεις το χρόνο δε σου παρέχουν ΤΙΠΟΤΕ, παρά το δικαίωμα χρήσης της γραμμής! Αυτό όντως είναι παράλογο καθώς και οι χρεώσεις για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. Aρα έχουμε ενα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ απαράδεκτο σκηνικό, μιας και ξαναλέω δεν υπάρχει καμία χώρα που να ξέρω ότι σου παρέχει τηλεφωνική γραμμή χωρίς πάγιο... Σ'αυτό συμφωνούμε, αλλά δεν είναι παράλογος ο ΟΤΕ, είναι παράλογο γενικά. Που σημαίνει ότι αφού ετσι ειναι τα πράγματα παντου πρέπει να το χωνέψουμε και να συνεχίσουμε... Όσο για τις χρεώσεις για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, εγώ έβαλα Altec το πρόγραμμα 0.098? per call, και τις τελευταίες 20 μέρες έχω τις εξής χρεώσεις.... Category Sum "Long Distance" 191':33'' ? 1,3720 Category Sum "Local" 425':15'' ? 2,2540 Οπότε πλέον δεν γκρινιάζω ούτε για χρεώσεις!
Xvipes Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 btw emena o teleutaios logariasmos(pou entelos paradoksos se ligo tha paw na ton plirwsw ) mou irthe 15e !!! o nai! me megali xara eida oti to poso plhrwmhs htan 15.30e (me grammh pstn kai dsl apo tin forthnet) Ara akoma na ktlbw poso einai auto to rimadi to pagio tis pstn...
Mithrantir Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Τα 200$ που πληρώνεις το χρόνο δε σου παρέχουν ΤΙΠΟΤΕ, παρά το δικαίωμα χρήσης της γραμμής! Αυτό όντως είναι παράλογο καθώς και οι χρεώσεις για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. Signwmmi pou paremvainw kai 8a eimai ligo off topic alla to pagio to opoio to plirwnoun oloi ston Planiti GH pou exoun tilefwniki grammi sto onoma tous einai to kostos sintirisis autis tis grammis kai tou diktuou en genei. Diladi olos autos o eksoplismos pou uparxei den einai oti douleuei monos tou kai apsoga gia 100000 xronia. Einai apoluta logiko na xreiazetai suntirisi kai opote uparxei vlavi na xreiazetai antikatastasi provlimatikou ulikou. Auta ti nomizete oti kostizoun??? Sigoura den einai tzampa pantws. Opws kai otan o opoiosdipote mila me kapoion kataponei kapoia kuklwmata kai gi auto xrewnetai, gia na tou parexetai i dunatotita na mila me opoiondipote oti wra 8elei. Kai gia na epiteux8ei auto xreiazontai kai an8rwpowres kai antallaktika kai nea mixanimata. Diladi money
polaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Signwmmi pou paremvainw kai 8a eimai ligo off topic alla to pagio to opoio to plirwnoun oloi ston Planiti GH pou exoun tilefwniki grammi sto onoma tous einai to kostos sintirisis autis tis grammis kai tou diktuou en genei.Diladi olos autos o eksoplismos pou uparxei den einai oti douleuei monos tou kai apsoga gia 100000 xronia. Einai apoluta logiko na xreiazetai suntirisi kai opote uparxei vlavi na xreiazetai antikatastasi provlimatikou ulikou. Auta ti nomizete oti kostizoun??? Sigoura den einai tzampa pantws. Opws kai otan o opoiosdipote mila me kapoion kataponei kapoia kuklwmata kai gi auto xrewnetai' date=' gia na tou parexetai i dunatotita na mila me opoiondipote oti wra 8elei. Kai gia na epiteux8ei auto xreiazontai kai an8rwpowres kai antallaktika kai nea mixanimata. Diladi money[/quote'] Ενας λογικός ανθρωπος... Παιδιά έτσι είναι, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα..
Sta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά άλλο εννοούσα εγώ: το πάγιο βέβαια και το πληρώνεις. Απλώς, το ίδιο πάγιο καλύπτει σε άλλες χώρες και τις αστικές σου κλήσεις, δηλαδή δεν πληρώνεις επιπλέον.
polaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Παντως όχι στην Αγγλία, και όχι στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες που ξέρω (για οσες έχω ρωτησει βασικά). Αυτο που λες ισχύει στην Αμερική, και πάλι όταν καλείς εκτός της πόλης που βρίσκεσαι χρεώνεσαι. Αλλα αν ειναι να συγκριθούμε με την America....
gefst2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 οντως εαν βάλεις στο γκουκλ την λεξη ληστές θα σου βγάλει οτε πρωτο και καλύτερο
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Το πάγιο του πΟΤΕ θα το πληρώνεις ακόμα και αν η γραμμή είναι κομμένη,για 6 μήνες νομίζω.Άμα δεν κάνεις διακοπή (και χάσεις το νούμερό σου) θα πληρώσεις τα πάγια που έχουν περάσει μέχρι να σου κάνει διακοπή οριστική ο πΟΤΕς! Αυτό είναι στάνταρ που σου λέω,το έχω πάθει και εγώ παλαιότερα.Ότι και να γίνει ο πΟΤΕς δε χάνει ποτέ,να το μάθεις και να το χωνέψεις καλά αυτό,εσύ και όλοι άλλοι(και εγώ το έχω μάθει από πρώτο χέρι )
eliask Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Και στη Γαλλία από όσο ξέρω με το πάγιο που πληρώνεις έχεις νομίζω και δωρεάν τιςαστικές κλήσεις .Και είναι και φτηνότερο από την Ελλάδα.Για να μην πουμε για adsl ....Γενικά οι υπηρεσίες του Οτε είναι ακριβές σε σχέση με το οικονομικό επίπεδο μας κ ακόμα ακριβότερες σε σχέση με τις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες .
polaki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Και στη Γαλλία από όσο ξέρω με το πάγιο που πληρώνεις έχεις νομίζω και δωρεάν τιςαστικές κλήσεις .Και είναι και φτηνότερο από την Ελλάδα.Για να μην πουμε για adsl ....Γενικά οι υπηρεσίες του Οτε είναι ακριβές σε σχέση με το οικονομικό επίπεδο μας κ ακόμα ακριβότερες σε σχέση με τις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες . Ναι αλλα ο ΟΤΕ μεχρι πριν λίγο καιρό ηταν μονοπώλειο. Και εσυ αν ειχες μονοπώλειο θα μας είχες ταράξει στις χρεώσεις..... Έτσι ειναι αυτα. Τωρα σιγα σιγα μετα από ΤΟΣΑ χρόνια βρεθηκε ΜΙΑ εταιρία και έβαλε τα τηλεφωνιματα 0.098?, και αμεσως μια αλλη ακολούθησε. Ειναι θεμα χρόνου να το υιοθετίσουν οι περισσότερες, και μετά κάποια αλλη θα κάνει κατι ακόμα καλύτερο. Να συγκρίνετε όμοια πράγματα παιδιά.. Υπάρχουν χώρες στην ευρώπη που είναι ΠΟΛΥ μπροστά, όπως γερμανία και γαλλία, αλλά δεν έχουν την ίδια "προβολΉ" που έχουν η Αμερική, η Ιταλία και η Αγγλία (όλοι όσοι σπουδάζουν εκεί μας μεταφέρουν νεα). Αλήθεια τί σας κάνει να συγκρίνετε την Ελλάδα με την Γαλλία και όχι με τη Ρουμανία/Σλοβενία?
spirosta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 H γραμμή ΔΕΝ ανήκει στην tellas αλλά είναι του ΟΤΕ και την χρησιμοποιεί η tellas. Αν δεν πληρώσεις θα κόψει και το dsl ο ΟΤΕ και μετά θα ψάχνεσαι...
eliask Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ayto pou me kanei na sygrino einai ayto pou thelo na ftaso .diladi den thelo na ftaso ta epipeda roumanias alla ta epipeda galias Omoia os ena simeio einai .sygrinoume tilepikononies. kai sygrinoume kai epipedo oikonomiko Ellinon me ton meso eyropaio.Kai episis sygrino to gegonos oti o ote einai apo tis poio kerdofores etaireies tou ellinikou dimosiou ( toulaxiston mexri tin epoxi pou itan sto dimosio ) Kai ayto me kanei na thelo (allo pragma pou den tha paro . )
xaotikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Ναι να συγκρίνουμε αλλα να είμαστε και προσγειωμένοι. Στην Αμερική πχ παιζεις σταθερο-κινητο τοπική χρέωση, μεταξυ κινητων δωρεαν, 6down/2up cable με 40$ και πολλα τέτοια. Φυσικα καλο ειναι να τα έχουμε αλλα δεν γίνεται απο την μια μερα στην αλλη. Χρειαζονται πολλά πολλα μικροτερα βήματα πρωτα. btw UK θυμαμαι πληρωνα στην BT το παγιο για το τηλεφωνο (σου λεγανε οτι πρεπει να εχεις γραμμη στην BT) και δεν σου εδινε τιποτα δωρεαν. Η βλακεία εδώ ειναι που πληρωνουμε dsl access στον ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.