SPiTFiRE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή έχει έρθει επίσκεψη ένας θείος μου που και θέλει να πάρει υπολογιστή στα ξαδέρφια μου μήπως θα ήταν εύκολο να μου προτείνετε ένα δικό σας configuration αν δεν σας κάνει κόπο? :-? Τα λευτά που θα διαθέσει είναι μέχρι ?900 και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και TFT οθόνη και ηχεία και πληκτρολόγιο/ποντίκι Η μόνη επισήμανση είναι να έχει σχετικά καινούργια κάρτα (για τις νεότερες τεχνολογίες) αλλά όχι απαραίτητα και γρήγορη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;-)
Bougas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 giati den dokimazete na to fiaksete monoi sas apo to pc sas?na prosthesete oti thelete me tin timi pou thelete? http://www.plaisio.gr/bpc_v2.process?desktop=t
giannisk1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ο BOUGAS έριξε καλή ιδέα,τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα προσφέρουν την δυνατότητα να συναρμολογήσεις το pc που θελεις να αγοράσεις,online. προσωπικά προτείνω να μοιράσεις το συνολικό κεφάλαιο που διαθέτεις(900e) όσο πιο ισόνομα μπορείς,δεν χρειάζεται να πάρεις πολύ ακριβή κάρτα γραφικών,ούτε τον γρηγορότερο επεξεργαστή. Κάνε μια έρευνα αγοράς πριν αγοράσεις οτιδήποτε :smile:
Bougas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 etsi einai.Kai min ksexnas oti den xreiazontai polla xrimata gia na stiseis kalo kai dinato mixanima,arkei na min kaneis yperboles.den to thes gia gaming?karta grafikon 256mb me 80eyro,kai mnimi 512mb,celeron kai paei legontas.
platanik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μια από τις καλίτερες λύσεις πιστεύω είναι το http://www.e-shop.gr/default.phtml . Στα φέρνει και τσαμπόπουλος στο σπίτι σου και έχει πολύ καλές τιμές. Απλά φρόντιζε, τα κομμάτια που επιλέγεις να ταιριάζουν το ένα με το άλλο (δεν είναι δύσκολο, όλα έχουν επαρκή περιγραφή). Είμαι της άποψης ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πληρώνεις παραπάνω λεφτά για επώνυμους έτοιμους Η/Υ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.