Προς το περιεχόμενο

PC μέχρι ?900

SPiTFiRE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει έρθει επίσκεψη ένας θείος μου που και θέλει να πάρει υπολογιστή στα ξαδέρφια μου μήπως θα ήταν εύκολο να μου προτείνετε ένα δικό σας configuration αν δεν σας κάνει κόπο? :-? Τα λευτά που θα διαθέσει είναι μέχρι ?900 και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και TFT οθόνη και ηχεία και πληκτρολόγιο/ποντίκι

Η μόνη επισήμανση είναι να έχει σχετικά καινούργια κάρτα (για τις νεότερες τεχνολογίες) αλλά όχι απαραίτητα και γρήγορη... :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;-)

Δημοσ.

Ο BOUGAS έριξε καλή ιδέα,τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα προσφέρουν την δυνατότητα να συναρμολογήσεις το pc που θελεις να αγοράσεις,online.

προσωπικά προτείνω να μοιράσεις το συνολικό κεφάλαιο που διαθέτεις(900e) όσο πιο ισόνομα μπορείς,δεν χρειάζεται να πάρεις πολύ ακριβή κάρτα γραφικών,ούτε τον γρηγορότερο επεξεργαστή.

Κάνε μια έρευνα αγοράς πριν αγοράσεις οτιδήποτε :smile:

Δημοσ.

etsi einai.Kai min ksexnas oti den xreiazontai polla xrimata gia na stiseis kalo kai dinato mixanima,arkei na min kaneis yperboles.den to thes gia gaming?karta grafikon 256mb me 80eyro,kai mnimi 512mb,celeron kai paei legontas.

Δημοσ.

Μια από τις καλίτερες λύσεις πιστεύω είναι το http://www.e-shop.gr/default.phtml . Στα φέρνει και τσαμπόπουλος στο σπίτι σου και έχει πολύ καλές τιμές. Απλά φρόντιζε, τα κομμάτια που επιλέγεις να ταιριάζουν το ένα με το άλλο (δεν είναι δύσκολο, όλα έχουν επαρκή περιγραφή). Είμαι της άποψης ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πληρώνεις παραπάνω λεφτά για επώνυμους έτοιμους Η/Υ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...