Προς το περιεχόμενο

Ασυρματα ακουστικα σε pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

analoga ! an den sou exei meinei kapia thira stin karta hxoun agorase usb akoustika! sthn periptwsh pou exeis kai onboard karta hxoun sindeseta ekei.kai analoga giati ta theleis epilegeis kai tin karta hxoun apo tin opoia tha paizoun ta akoustika . paradeigma : Virtual dj me 2 kartes hxou sthn mia ta akoustika :D

Δημοσ.

Γάμα τα ρε Γιάννη τα ασύρματα.Όσο κι αν είναι λίγα τα mW,λίγα από δω(κινητά),λίγα από κει(ασύρματα σταθερά),κάτι από router,μας κάνουνε τη γκλάβα ομελέτα...

Δημοσ.
analoga ! an den sou exei meinei kapia thira stin karta hxoun agorase usb akoustika! sthn periptwsh pou exeis kai onboard karta hxoun sindeseta ekei.kai analoga giati ta theleis epilegeis kai tin karta hxoun apo tin opoia tha paizoun ta akoustika . paradeigma : Virtual dj me 2 kartes hxou sthn mia ta akoustika :D

Ευχαριστω.

Οσο για τον φιλτατο Μαριο τα θελω για πολυ λιγη χρηση οποτε οι κακες τυχον συνεπειες θα ειναι μαλλον ανυπαρκτες σε σχεση με τις συνολικες. :smile: :smile:

Δημοσ.

Depon (παρακεταμόλη-(η)και Aspirin(Ακετυλοσαλυκιλικό οξύ) έχω μάθει ότι κάνουνε καλό στους πονοκεφάλους.

Υ.Γ.Κατάφερα και στρίμωξα κάμποσα,θάρθω αύριο -εκτός απροόπτου- και θα βάλουμε και το FirmWare του GVG!

Δημοσ.
Depon (παρακεταμόλη-(η)και Aspirin(Ακετυλοσαλυκιλικό οξύ) έχω μάθει ότι κάνουνε καλό στους πονοκεφάλους.

Υ.Γ.Κατάφερα και στρίμωξα κάμποσα' date='θάρθω αύριο -εκτός απροόπτου- και θα βάλουμε και το FirmWare του GVG![/quote']

Ανεπαναληπτος !!!!!! :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρωμαι και εγώ για ακουστικά. Εχω onboard κάρτα ήχου.

Αυτά τα usb είναι καλά; Ή δεν θα ακούω τίποτα ; Αν έχουν και μικρόφωνο πάνω θα δουλεύει και αυτό στην ίδια usb ή θα πρέπει να πάει κανονικά στη θέση μικροφώνου που έχω άλλο σταθερό.

Αν υπάρχουν και κάποια προτεινώμενα από κάνα shop ρίχτε και κάνα link να δούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...