Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5514 WLMi

mariouli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τον 5024 Wlmi . Δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη μάρκα σε βαθμό απόδοσης/τιμής. Όπως έχω ξαναγράψει όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Τα βάζεις όλα κάτω και αφού τα ζυγίσεις καταλήγεις στο τι θα πάρεις. Για το service πολλά που ακούγονται είναι αλήθεια αλλά και φήμες. Το πιο σωστό θα ήταν να γίνει ένα poll με αυτούς που έχουν πραγματικά στείλει το μηχανημάτο τους σε service και να σημειώσουμε τους χρόνους αποκατάστασης των βλαβών ώστε να γίνει μια σωστή έρευνα για όλες τις μάρκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω 2 χρόνια Acer και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που μένει ανοιχτός για μέρες. Στην τιμή που πωλούνται οι Acer αποτελούν πολύ καλή αγορά. Από θέμα τώρα service, ότι ηλεκτρονική συσκευή και να χεις (και όχι μόνο λαπτοπ) πρέπει να παρακαλάς μην έχεις πέσει σε ελαττωματικό προϊόν γιατί τότε τρέχα γύρευε.

Κάποιος που είπε παραπάνω ότι οι Acer κρασσάρουν με δύσκολα προγράμματα, το μόνο που χω να πω είναι ΕΛΕΟΣ !!!

ρε παιδια λετε οτι οι acer δεν ειναι αξιοπιστοι δλδ οι siemens kai oi hp ειναι πιο οξιοπιστοι? δουλευα σε μια εταιρια (πληροφορικαριος ειμαι) και εχω να πω ενα μονο οτι στα 10 laptop για επισκευη τα 8 ηταν hp. και καποια μοντελα Amilo με προβλημα στη μπαταρια

(το οποιο το εφτιαξαν) και ενα Amilo M 3438G2 με καμενη μητρικη αλλα και παλι δεν τα λες αναξιοπιστα. ολα σχετικα ειναι αν σου κατσει το μηχανιμα ολα οκ ειναι. εγω εχω acer και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. αν και πρωσοπικα πιστευω οτι top ειναι τα sony kai asus αλλα ακριβα πολυ...αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις.

Θα σου πρότεινα και εγώ ACER φίλε μου διότι όπως είπαν και παραπάνω οι φίλοι είναι value for money. Εγώ έχω τον 1694wlmi τον έχω 3 μήνες και σκέφτομαι να επεκτείνω την εγγύηση του στα 3 χρόνια που συμφέρει σε σχέση με άλλους φορητούς για παράδειγμα για να κάνεις επέκταση εγγύησης στους sony θέλουν 300 ευρώ για ένα χρόνο(ψάχνουν για κορόϊδα).

Έτσι όπως είναι τα πράγματα με το service δηλαδή, ότι φορητό κι αν πάρει κανείς θα παρακαλάει να μην πάθει τίποτα!

Τόσο τραγικά είναι τα πράγματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...