Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5514 WLMi

mariouli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν ξέρω πολλά από φορητούς υπολογιστές και θέλω να αγοράσω θα ήθελα την βοήθειά σας. Σκέφτομαι για τον Acer Aspire 5514 WLMi με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Επεξεργαστής: Intel Pentium M760 2GHz

Μνήμη: 1024MB (2 x 512MB) DDR II επεκτάσιμη έως 2048 MB

Οθόνη TFT: 15,4’’ WXGA CrystalBrite TFT έγχρωμη με ανάλυση 1280x800

Βάρος: 3,08 Kg

Διαστάσεις ΠxYxB (mm): 364 x 33.9/38.9 x 279 mm

Τύπος Μπαταρίας: Li-lon με αυτονομία 3,5 ωρών και χρόνος επαναφόρτισης 3,5 ωρών κατά τη χρήση ή 2,5 ώρες σε γρήγορη φόρτιση. (Οι χρόνοι δίνονται από τον κατασκευαστή).

Σκληρός Δίσκος: 100GB ATA-100

Ενσωματωμένο Card Reader:4-in-1 card reader.

Υποστηρίζει τους παρακάτω τύπους καρτών:

MultiMediaCard (MMC)

Secure Digital (SD)

Memory Stick

Memory Stick Pro

Οδηγός DVD: DVD Recorder - Dual Double Layer

Κάρτα γραφικών: ATI MOBILITY RADEON 700 με 256MB DDR VRAM

Μόντεμ: V.92 data/fax modem,56K MDC (with international PTT approval); Wake-on-Ring ready

Κάρτα Δικτύου: 10/100/1000 Mbps Fast Ethernet; Wake-on-LAN ready

Ασύρματη Δικτύωση: Integrated Intel PRO/Wireless 2200BG network connection 802.11b/g

Bluetooth: Υποστήριξη Bluetooth

Σύστημα ήχου:Ενσωματωμένο σύστημα 2 ηχείων με στερεοφωνικό σύστημα ήχου

Θύρες επικοινωνίας: 3 x USB 2.0, 1x IEEE 1394, 1x S-video out (NTSC/PAL), 1x θύρα για ψηφιακή & αναλογική TV , 1x Infrared (FIR), 1 x VGA για σύνδεση εξωτερικής οθόνης, 1x PC Card, 1x speaker/ headphone/ line-out jack (με υποστήριξη S/PDIF), 1x microphone/ line-in jack, 1x DC-in jack για AC adapter, 1 x RJ-11 jack για σύνδεση modem, 1 x RJ-45 jack για σύνδεση δικτύου,

Πληκτρολόγιο: 88/89 πλήκτρων

Λογισμικό:Microsoft Windows XP Home Edition - Ελληνική έκδοση (Προεγκατεστημένο)

Άλλα: Τηλεκοντρόλ για τον χειρισμό του φορητού σαν τηλεόραση

Εγγύηση:1 έτους από τον κατασκευαστή.

Τιμή από 1.500 ? μέχρι 1.600 ? το έχω βρεί. Τί λέτε? Αξίζει τα λεφτά του?

Επίσης κάπου είδα στο forum κι αυτό:

Fujitsu-Siemens Amilo M 3438 G 17 PM-760 2 GHz 1GB 160GB

Pentium-M 760 2.00GHz • 1024MB (2x 512MB) • 160GB (2x 80GB) • DVD+/-RW DL • NVidia GeForce 6800 Go 256MB • USB 2.0/FireWire/Modem/LAN/WLAN 802.11bg • 4in1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro) • 17" WXGA TFT (1440x900) • Windows XP Home • Li-Ionen-Akku • 4.10kg • 24 Monate HerstellergarantieAuto exw kai egw to pio grigoro kai eidika gia thn timh tou 1699?

Αυτήν την τιμή που μπορώ να την βρώ? Αν κοστίζει τόσο, αν και ξέρω λίγα, πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο από τον Acer!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα αφού πλέον στα sites το βάζουν και το Φ.Π.Α. Βλέπω επιμένεις σε Acer(αλλά αν πάθει κάτι να ξέρεις οτι θα το στείλουν Ιταλία για service και θα χρειαστεί να τον αποχωριστείς για λίγο καιρό). Ότι πληρώνεις παίρνεις...

Δηλαδή δεν είναι αξιόπιστοι οι Acer? Το συγκεκριμένο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά αυτά και την τιμή αυτή, δεν αξίζει?

Sorry που σας ζαλίζω αλλά δεν ξέρω και γι' αυτό ρωτάω μήπως και... μάθω τίποτα!!! :razz:

Δεν είπα οτι δεν είναι αξιόπιστοι, αλλά οτι σε περίπτωση που χρειαστεις το service θα πρέπει να κανεις υπομονή χωρίς το φορητό σου για κάποιες ημέρες. Βέβαια μπορεί να βγεί και αστέρι και να μην σου παρουσιάσει ποτέ προβλημα, οπότε και δεν θα χρειαστεί να το αποχωριστείς.

pare ayto an sou aresei [url']http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=8342[/url]

Αυτό που μου προτείνεις φίλε manolakosfs απ' ότι βλέπω είναι και 64bit. Δεν είναι και άσχημο απ' ότι βλέπω!

Έχω απογοητευτεί! Δεν ξέρω τί να κάνω! Τόσο χάλια είναι αυτοί οι Acer τελικά?

Απο χαρακτηριστικά σκίζει! Είναι από τους λίγους με 256 ΜΒ κάρτα γραφικών!

Και αν προσέξατε έχει και κάρτα τηλεόρασης επάνω!

Αφού όλοι βλέπω ότι επιμένετε να μην πάρω Acer κάποιο δίκιο θα έχετε!

Εκτός από το service τους που λέτε ότι δεν είναι καλό, σαν συσκευές βγάζουν προβλήματα? Είναι προβληματικές?

egw pou exw perasei polla laptop sou lew an to goustareis na to pareis..eswterika exoun ta idia xarakthristika ola ta laptop exwterika h acer exei pio fthn ylika gia na rixei tis times,h othonh tou einai axioprepes pros to kalo omws de ftanei tis othones ths sony kai ths toshiba.

apo egyhsh einai ola ta notebooks xalia kai prepei na eise tyxeros gia na se exyphretisoun pio grhgora,etsi kai ta acer de lene kai pola apo egyhsh

genika ama to goustareis pare to ,an thes na sou meinei se bathos xronou pare kati pio akribo

Συμφωνώ απόλυτα με IKARIWTHS, έχω 1 χρόνο ACER και δεν έβγαλε ούτε 1 πρόβλημα! Άμα θες καλύτερη ποιότητα πλαστικών και ομολογουμένως καλύτερη οθόνη πάρε κάτι άλλο. Όσο για το σέρβις, είμαι περίεργος να δω πόσοι εξυπηρετήθηκαν άμεσα από τις άλλες εταιρίες! Εξάλλου και η Sony στο Βέλγιο τα στέλνει αν δεν κάνω λάθος! Προσωπικά πιστεύω ότι πέρα από 3-4 άτομα, όλοι οι άλλοι τα ίδια προβλήματα (αναιτιολόγητες καθυστερήσεις κλπ) έχουν αντιμετωπίσει. Και να σημειώσω κάτι άλλο: αν κάνεις την επέκταση 3 χρόνων της ACER το λάπτοπ επισκευάζεται σε 5 μέρες, το ξέρω από φίλο που είχε προβλημα με το DVD-RW.

Και εγώ όταν ήταν να αγοράσω λάπτοπ δεν ήθελα ούτε να ακούσω για ACER μέχρι που το παιδί στο κατάστημα μου έδειξε τον κατάλογο με τις επιστροφές λάπτοπ για αλλαγή ή επισκευή που είχαν και είδα ότι όλα ίδια είναι! Οπότε και αγόρασα με κριτήριο την τσέπη μου :)

Απλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα λάπτοπ βγάζουν πρόβλημα κάποια στιγμή στο DVD-RW drive τους, τώρα γιατί σε εμένα μετά 1,5 χρόνο δεν έβγαλε ακόμα αναρωτιέμαι.

Καλό μεσημερι!!

Ωραία! Μπορώ να πώ ότι μου διώξατε το άγχος! Μάλλον θα παραγγείλω το Acer! Πιστεύω μία 3ετία να την βγάλει.. ίσως και παραπάνω. Οπότε είμαι καλυμμένος και θα έχω κάνει και απόσβεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...