Προς το περιεχόμενο

soundblaster x-fi erotisi

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

exo tin fatal1ty kai thelo na kano mia alagi sto kentriko me to sub mias kai vlepi os kentriko to sub kai to anapodo .

apo ti karta ixou tou mobo einai mia xara mias kai exi epilogi reverse se auti ti karta den vrika kati tetio kseri kanis kati?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to thema einai oti to ekana kai lei oti einai ola ok mias kai les oti akous ton ixo eki lei an einai sindedemeno i oxi to jack ton ixion oxi to na alakso ta ixia metaksi tous an kseris gia to sigekrimeno thema i kati pio akrives mias kai den vrika kati eki kai to eixa psaksi

eyxaristo pantos

εχω την ιδια καρτα με 5.1 ηχεια και εβαζα καθε φορα ενα jack κανοντας τεστ.Ετσι στο τελος ολα ηταν οκ.

Ξεκινας με το πρασινο που ειναι τα front και απο το wizard κανεις τεστ .αν δεν ακους τα front αλλαζεις θεση στο jack

lipon ekana to idio apla to thema einai oti akouo mpaso to kentriko kai tipota apo to sub mias kai pai anastrofa kai den ksero pos na to alakso san na ekana reverse ta left-right as poume.

i mitriki exi epilogi pou lei reverse sub-center kai etsi elisa to prob pou eixa opote kai imastan ok.tora omos ti na kano?

Εξαρταται απο το τι ηχεια εχεις.Εγω ειχα παρομοια προβλημα με την Elite Pro και τα Gigaworks.Τελικα υστερα απο ψαξιμο βρηκα οτι εφταιγε το εξης:

Στο THX Console εχει την επιλογη Assignment.Οταν την κλικαρεις παιζει εναν θορυβο απο καθε ηχειο και εσυ κλικαρεις απο που το ακους.Ετσι αν το ακους απο το μπροστα αριστερο το κλικαρεις.Εγω απο την βιασυνη μου ειχα κλικαρει κατα λαθος το sub και ετσι επαιζει στο sub το πισω αριστερα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...