IKARIWTHS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 afou loipon kolaei kai me thn bataria tote einai problhma hardware,mhn asxwlitheis katholou me to thema kai phgaine to gia service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 tom-f Σου κατέβηκε -14 εγώ πιστεύω πως μου έχουν βιδώσει το ανεμιστεράκι ανάποδα γιαυτό μου ανέβηκε 10 με 20 βαθμους τώρα όταν θα έχω το χρόνο θα το γυρίσω απο την ανάποδη για να δω διαφορά. Εσένα όταν δουλεύει το ανεμιστηράκι σου πετάει τον αέρα πάνω στο Laptop ή το ανάποδω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Min trelathoume!!!!Den einai Air Condition na petaei zesto/krio aera....kai anapoda na fisaei, pali uparxei KINHSH aera...opote kai pali prepei na exeis mikroteri endeiksi....apla tha einai meiwmeni h apodosi.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tom-f Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 tom-f Σου κατέβηκε -14 εγώ πιστεύω πως μου έχουν βιδώσει το ανεμιστεράκι ανάποδα γιαυτό μου ανέβηκε 10 με 20 βαθμους τώρα όταν θα έχω το χρόνο θα το γυρίσω απο την ανάποδη για να δω διαφορά. Εσένα όταν δουλεύει το ανεμιστηράκι σου πετάει τον αέρα πάνω στο Laptop ή το ανάποδω ;Εμένα το ανεμιστηράκι της βάσης "πετάει" τον αέρα προς το laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 tom: etsi einai k to fisiologiko... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tom-f Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 lefkas τζάμπα post.Ολοι ξέρουμε οτι είναι φυσιολογικό, αλλά αφου το παιδί ρωτησε όφειλα να απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 paidia exw ena fujitsu siemens amilo d7850 kai mou ekane freeze etsi sta kala tou kathomenou o fortsistis ekaige kai genika itane zestos o ypologistis.. ti ekana? evgala to apokatw kapaki kai tin mpataria kai fanike o skliros to anemistiraki kai o epeksergastis kai ton ex etsi kai den mou exei ksanaparousiasei provlima apo katw einai kai eikona na deite pws ton exw. ara einai i thermokrasia? a ksexasa na pw evala to kapaki xwris tin mpataria mipws kai eftege ayto kai pali etsi opws doulevw kokalwnoune ola.. thanks εαν εκαιγε ο φορτιστης,σιγουρα υπαρχει καποια ισχυρη καταναλωση,πιθανο προβλημα σε μπαταια,καποο οιχειο εχει βραχυκηκλωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Και εμένα πετάει τον αέρα πάνω στο Laptop και εγώ αυτό θεωρώ φυσιολογικό αλλα μπορεί κανέις να μου πει γιατί το Laptop μου όταν του βάζω το ανεμηστήρα(βαση) να δουλεύει αυξάνει θερμοκρασία κατά 10 + βαθμούς. Όταν βάζω το ανεμηστήρα του Laptop η θερμοκρασία είναι κανονική 35 σταθερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω πως το ανεμηστηράκι της βάσης φυσάει πάνω στο Laptop και παγιδεύει το ζεστό αέρα που βρίσκεται στο Laptop και πρέπει να βγεί. Αλλιώς δεν δικαιολογείται αυτή η αύξηση. Γιαυτό θα δοκιμάσω να γυρίσω ανάποδα το ανεμηστηράκι για να διώχνει τον αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.