Προς το περιεχόμενο

mia voitheia thermokrasias....

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

tom-f Σου κατέβηκε -14 εγώ πιστεύω πως μου έχουν βιδώσει το ανεμιστεράκι ανάποδα γιαυτό μου ανέβηκε 10 με 20 βαθμους τώρα όταν θα έχω το χρόνο θα το γυρίσω απο την ανάποδη για να δω διαφορά. Εσένα όταν δουλεύει το ανεμιστηράκι σου πετάει τον αέρα πάνω στο Laptop ή το ανάποδω ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

tom-f Σου κατέβηκε -14 εγώ πιστεύω πως μου έχουν βιδώσει το ανεμιστεράκι ανάποδα γιαυτό μου ανέβηκε 10 με 20 βαθμους τώρα όταν θα έχω το χρόνο θα το γυρίσω απο την ανάποδη για να δω διαφορά. Εσένα όταν δουλεύει το ανεμιστηράκι σου πετάει τον αέρα πάνω στο Laptop ή το ανάποδω ;
Εμένα το ανεμιστηράκι της βάσης "πετάει" τον αέρα προς το laptop.

paidia exw ena fujitsu siemens amilo d7850 kai mou ekane freeze etsi sta kala tou kathomenou o fortsistis ekaige kai genika itane zestos o ypologistis.. ti ekana? evgala to apokatw kapaki kai tin mpataria kai fanike o skliros to anemistiraki kai o epeksergastis kai ton ex etsi kai den mou exei ksanaparousiasei provlima apo katw einai kai eikona na deite pws ton exw. ara einai i thermokrasia? a ksexasa na pw evala to kapaki xwris tin mpataria mipws kai eftege ayto kai pali etsi opws doulevw kokalwnoune ola.. thanks

laptop.jpg

εαν εκαιγε ο φορτιστης,σιγουρα υπαρχει καποια ισχυρη καταναλωση,πιθανο προβλημα σε μπαταια,καποο οιχειο εχει βραχυκηκλωσει

Και εμένα πετάει τον αέρα πάνω στο Laptop και εγώ αυτό θεωρώ φυσιολογικό αλλα μπορεί κανέις να μου πει γιατί το Laptop μου όταν του βάζω το ανεμηστήρα(βαση) να δουλεύει αυξάνει θερμοκρασία κατά 10 + βαθμούς. Όταν βάζω το ανεμηστήρα του Laptop η θερμοκρασία είναι κανονική 35 σταθερά.

Εγώ πιστεύω πως το ανεμηστηράκι της βάσης φυσάει πάνω στο Laptop και παγιδεύει το ζεστό αέρα που βρίσκεται στο Laptop και πρέπει να βγεί. Αλλιώς δεν δικαιολογείται αυτή η αύξηση. Γιαυτό θα δοκιμάσω να γυρίσω ανάποδα το ανεμηστηράκι για να διώχνει τον αέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...